Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

JEDNA Z NAJVÄČŠÍCH POBOČIEK KOŠICKEJ KNIŽNICE PREŠLA KOMPLETNOU REKONŠTRUKCIOU

Jedna z najväčších pobočiek Košickej knižnice prešla kompletnou rekonštrukciou a otvorila svoje dvere minulý rok na Humenskej ulici. Nový názov, Humbuk, bol vybraný čitateľmi v rámci verejnej výzvy pri slávnostnom otvorení. Táto rekonštrukcia priniesla výrazné zlepšenie hygienických štandardov knižnice a posunula kvalitu poskytovaných služieb na novú úroveň, informuje Mesto Košice. V rámci rekonštrukcie bola zakúpená […]
Menej ako 1 min. min.

Jedna z najväčších pobočiek Košickej knižnice prešla kompletnou rekonštrukciou a otvorila svoje dvere minulý rok na Humenskej ulici.

Nový názov, Humbuk, bol vybraný čitateľmi v rámci verejnej výzvy pri slávnostnom otvorení. Táto rekonštrukcia priniesla výrazné zlepšenie hygienických štandardov knižnice a posunula kvalitu poskytovaných služieb na novú úroveň, informuje Mesto Košice.

V rámci rekonštrukcie bola zakúpená nová výbava a implementovaný nový knižnično-informačný systém Tritius. Okrem toho pobočka získala plazmové dezinfekčné zariadenia a automatizovaný terminál na meranie telesnej teploty a rozpoznávanie tvárí. Zmeny v interiéri nezahŕňali len nový vzhľad, ale tiež zabezpečili bezbariérový prístup pomocou schodiskovej plošiny, čo umožňuje návštevu knižnice aj osobám s telesným obmedzením.

Tieto inovácie a vylepšenia robia z pobočky Humbuk moderné a prístupné miesto, kde si môžu čitatelia vychutnať bohatý výber kníh a služieb s úplnou dôverou v ich kvalitu a bezpečnosť. Košická knižnica sa teší na vašu návštevu v novom, ešte lepšom Humbuku!

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie