Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jedzte pravidelne a budete mať zdravé črevá a štíhlejší pás. Vedci nepochybujú o tom, že

Grécky jogurt sa v posledných rokoch stal skutočným hitom. A niet divu! Tento výrobok poteší nielen svojou lahodnou chuťou, ale má aj množstvo cenných výživových vlastností. Francúzsky portál „Madame Figaro“ uvádza vedecké štúdie, ktoré potvrdzujú, že pravidelná konzumácia gréckeho jogurtu môže priniesť veľkolepé výsledky v podobe plochého žalúdka a zdravých čriev! Grécky jogurt si získava […]
2 min.

Grécky jogurt sa v posledných rokoch stal skutočným hitom. A niet divu! Tento výrobok poteší nielen svojou lahodnou chuťou, ale má aj množstvo cenných výživových vlastností. Francúzsky portál „Madame Figaro“ uvádza vedecké štúdie, ktoré potvrdzujú, že pravidelná konzumácia gréckeho jogurtu môže priniesť veľkolepé výsledky v podobe plochého žalúdka a zdravých čriev!

Grécky jogurt si získava čoraz väčšie uznanie medzi milovníkmi zdravého životného štýlu. Tento hodnotný výrobok, ktorého hlavnou zložkou je ovčie alebo kravské mlieko, je bohatý na bielkoviny a probiotiká, čo sa prejavuje v jeho početných zdravotných výhodách. Nedávna štúdia, ktorú citoval francúzsky portál „Madame Figaro“, naznačuje, že pravidelná konzumácia gréckeho jogurtu môže pomôcť znížiť nadúvanie a redukovať telesný tuk, najmä v oblasti brucha.

Grécky jogurt pre zdravé črevá a ploché brucho

Vedci nepochybujú o tom, že pravidelná konzumácia gréckeho jogurtu môže nášmu telu priniesť mnoho výhod. Jedným z nich je zlepšenie trávenia a posilnenie imunity. Probiotiká obsiahnuté v jogurte regulujú činnosť čriev, podporujú vstrebávanie živín a chránia pred infekciami.

To však nie je všetko! Grécky jogurt nám môže pomôcť aj pri chudnutí. Bielkoviny v tomto výrobku nám dodávajú pocit sýtosti na dlhší čas, čo nám umožňuje obmedziť občerstvenie medzi jedlami. Okrem toho má grécky jogurt nízky obsah kalórií, čo z neho robí ideálny výrobok pre tých, ktorí držia redukčnú diétu.

Grécky jogurt na raňajky – ideálny spôsob, ako začať deň zdravo

Hľadáte nápad na zdravé a sýte raňajky? Grécky jogurt je ideálnou voľbou! Môžete ho jesť s ovocím, müsli, orechmi alebo medom. Skvelým spôsobom, ako podporiť metabolizmus a spaľovať tuky, je kombinácia gréckeho jogurtu s ovsenými vločkami. Ovos je bohatý na vlákninu, ktorá poskytuje pocit sýtosti a reguluje hladinu cukru v krvi.

Grécky jogurt nielen na raňajky

Grécky jogurt je všestranný výrobok, ktorý sa dá použiť na mnoho spôsobov. Je skvelý ako základ omáčok, dipov a marinád. Môžete ho pridať aj do koláčov, muffinov alebo smoothies.

Grécky jogurt – pre koho sa neodporúča?

Hoci má grécky jogurt mnoho výhod, nie každý ho môže konzumovať. Ľudia, ktorí majú tendenciu mrznúť, by sa mali gréckemu jogurtu na raňajky vyhnúť, najmä v zime. Namiesto toho je lepšie zvoliť teplé jedlo, ktoré telo zahreje.

Gréckemu jogurtu by sa mali vyhýbať aj tí, ktorí bojujú s infekciami, zápalom dutín alebo nadmerným množstvom hlienu v hrdle. V takýchto prípadoch môže konzumácia jogurtu zhoršiť príznaky.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie