Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jennifer Aniston v najmodernejšom účese pre päťdesiatničky. Ľahký a jednoduchý účes – jarná senzácia!

6.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tinseltown). Plánujete si na jar osviežiť účes, ale nemáte predstavu, ako by mala vaša zmena vyzerať? Nehľadajte nič iné ako božský účes Jennifer Aniston. Je neuveriteľne jednoduchý na úpravu a ľahký. Vyzerá šialene! Božský účes Jennifer Aniston. Je neuveriteľne jednoduchý na úpravu a ľahký. Vyzerá šialene!Foto: shutterstock/Tinseltown Nemusíte sa […]
Menej ako 1 min. min.

6.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tinseltown).

Plánujete si na jar osviežiť účes, ale nemáte predstavu, ako by mala vaša zmena vyzerať? Nehľadajte nič iné ako božský účes Jennifer Aniston. Je neuveriteľne jednoduchý na úpravu a ľahký. Vyzerá šialene!

Božský účes Jennifer Aniston. Je neuveriteľne jednoduchý na úpravu a ľahký. Vyzerá šialene!
Foto: shutterstock/Tinseltown

Nemusíte sa veľmi zaujímať o šoubiznis, aby ste vedeli, že Jennifer Aniston je už roky ikonou štýlu a inšpiráciou pre mnohé ženy na celom svete. Jej klasický, elegantný štýl vždy priťahuje pozornosť, takže nie je prekvapením, že jej najnovší výber účesu vyvoláva veľký záujem. Herečka sa rozhodla pre jeden z najmódnejších účesov na jar, najmä pre ženy po päťdesiatke – long bob s bočnou cestičkou. Nedá sa poprieť – vyzerá naozaj božsky!

Toto je najmodernejší účes na jar. A aký je pohodlný!

Long bob je už roky jedným z najuniverzálnejších a najštýlovejších účesov a hodí sa ku každej tvári a typu vlasov. Ide o dlhý bob, ktorý siaha po líniu čeľuste alebo mierne pod ňu, takže sa veľmi ľahko udržiava a zároveň dodáva charakter a eleganciu.

Okrem toho bočná cestička dodáva účesu ľahkosť a jemnosť a zvýrazňuje črty tváre. Jennifer Aniston, ktorá má už po päťdesiatke, vie, ako vyzerať čo najlepšie a zároveň si zachovať prirodzený a elegantný štýl. Jej výber dlhého bobu s bočnou cestičkou je dokonalým príkladom toho, ako môžete módu prispôsobiť svojmu veku a zároveň zostať štýlová a trendy.

Dodá sviežosť a energiu. Jennifer Aniston vie, aké účesy sú túto jar v móde

Tento účes je ideálny na jar, dodá sviežosť a energiu. Je ideálny pre ženy po päťdesiatke, ktoré si chcú zachovať mladistvý vzhľad bez toho, aby obetovali eleganciu a triedu. A čo viac – je naozaj jednoduchý na úpravu!

Ak teda hľadáte inšpiráciu pre nový účes na nadchádzajúcu sezónu, inšpirujte sa výberom Jennifer Aniston a zvoľte si long bob s bočnou cestikou. Je to trendový, elegantný a všestranný štýl, ktorý určite upúta pozornosť a bude vám slušať celú jar!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nielen opasky zoštíhľujú. Vyberte si toto oblečenie. Po pneumatike nebude ani stopy

Jennifer Lopez nosí predĺžené vlasy už roky. V takomto stave sú jej vlasy teraz

The post Jennifer Aniston v najmodernejšom účese pre päťdesiatničky. Ľahký a jednoduchý účes – jarná senzácia! appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie