Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa rozvádzajú? „Uprostred noci zavolala manažérom v PANIKE“

30.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/DFree). Zahraničné médiá už kritizovali manželstvo Jennifer Lopez a Bena Afflecka. Informátor jedného z portálov uvádza, že speváčka angažovala svoj krízový tím. Napriek tomu chcú vec vyriešiť priateľsky, a to všetko kvôli deťom. Jennifer Lopez a Ben Affleck sa rozvádzajú? „Uprostred noci zavolala manažérom v PANIKE“.Foto: shutterstock/DFree Do médií […]
Menej ako 1 min. min.

30.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/DFree).

Zahraničné médiá už kritizovali manželstvo Jennifer Lopez a Bena Afflecka. Informátor jedného z portálov uvádza, že speváčka angažovala svoj krízový tím. Napriek tomu chcú vec vyriešiť priateľsky, a to všetko kvôli deťom.

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa rozvádzajú? „Uprostred noci zavolala manažérom v PANIKE“.
Foto: shutterstock/DFree

Do médií sa dostáva čoraz viac „dôkazov“, ktoré potvrdzujú manželskú krízu Jennifer Lopez a Bena Afflecka. V utorok sa herec objavil na akcii, ktorá sa konala na oslavu ukončenia strednej školy jeho dcéry Violet, bez manželky. V tom istom čase bola speváčka „prichytená“ pri odchode z hotela Mondrian a chýbal jej snubný prsteň.

Ako informoval In Touch Weekly, rozhodnutie o rozvode s Lopez a Affleckom už padlo. Speváčka to zrejme ťažko znáša. Údajne uprostred noci kontaktovala svoj krízový tím, aby si vyžiadal ich názor v súvislosti s blížiacou sa mediálnou búrkou. 54-ročná je podľa oznamovateľa taká zničená, že nechce ani jesť.

„J. Lo mala záchvaty kriku a uprostred noci telefonovala v panike krízovým manažérom, aby zistila, ako bude túto situáciu verejne riešiť.“

– povedal pre In Touch Weekly zasvätenec portálu.

POZRITE TIEŽ AJ: Po týchto fotografiách nabrali chýry o rozvode Lopez a Afflecka na intenzite. Existujú nové „dôkazy“

Je toto koniec manželstva Lopez a Afflecka? Chcú sa rozviesť „priateľsky“

Podľa zistení portálu majú Jennifer a Ben v úmysle v blízkej dobe podniknúť právne kroky, no vec sa pokúsia vyriešiť zmierom. To všetko pre dobro detí, ktoré sa k sebe veľmi zblížili.

V záujme detí sa budú snažiť záležitosť vyriešiť čo najmiernejšie. No napriek tomu môže kedykoľvek v prípade nastať nepríjemný zvrat, najmä keď sa do toho zapletú právnici, dodal.

Affleck je údajne zdrvený z toho, ako dopadlo jeho manželstvo s Jennifer Lopez. Očakáva sa, že oporu bude hľadať u exmanželky Jennifer Garner, čo sa speváčke zrejme nebude páčiť. Špekuluje sa, že temperament herca a speváčky môže rozvodovú kauzu zaviesť na úplne iné koľaje.

„Dokonca sa obrátil na Jen [poznámka Garner]. red.] so žiadosťou o podporu. To pravdepodobne Lopez rozzúri. Ona a Ben sú neuveriteľne vášniví ľudia, takže bez ohľadu na to, rozvod môže byť bolestivý“

– uzavrel.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Táto správa rozzúri princa Harryho. Kráľovská rodina urobila šokujúce rozhodnutie

Jennifer Lopez pózovala v priehľadnom outfite. Dekolt? Až po pupok! „Och môj bože“

The post Jennifer Lopez a Ben Affleck sa rozvádzajú? „Uprostred noci zavolala manažérom v PANIKE“ appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie