Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jennifer Lopez a Ben Affleck, v rozpakoch z prítomnosti paparazzov, sa držia za ruky, keď kráčajú so svojimi deťmi do školy. Pominula kríza? (FOTO)

02.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@EntertainmentTonight youtube.com/@x17online). Ben Affleck a Jennifer Lopez sa vo štvrtok zúčastnili na promócii hercovej dcéry. Zaľúbenci sa držali za ruky, no ich tváre nenasvedčovali, že je všetko v poriadku. Jennifer Lopez a Ben Affleck.Foto: youtube.com/@EntertainmentTonight youtube.com/@x17online Zahraničné médiá uvádzajú, že herec a speváčka sa už dva mesiace nevedia dohodnúť […]
Menej ako 1 min. min.

02.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@EntertainmentTonight youtube.com/@x17online).

Ben Affleck a Jennifer Lopez sa vo štvrtok zúčastnili na promócii hercovej dcéry. Zaľúbenci sa držali za ruky, no ich tváre nenasvedčovali, že je všetko v poriadku.

Jennifer Lopez a Ben Affleck.
Foto: youtube.com/@EntertainmentTonight youtube.com/@x17online

Zahraničné médiá uvádzajú, že herec a speváčka sa už dva mesiace nevedia dohodnúť a nad ich manželstvom stále visia tmavé mračná. Pre krízu momentálne bývajú v samostatných príbytkoch.

Podľa foxnews.com sa Ben Affleck a Jennifer Lopez zdali nervózni a napätí, keď sa vo štvrtok držali za ruky na slávnostnej promócii Affleckovej dcéry Violet.

Dvojicu spolu prvýkrát videli po takmer dvoch týždňoch – vtedy sa stretli aj kvôli deťom.

Ďalšia správa z 31. mája vyvolala medzi fanúšikmi veľké prekvapenie – Lopez oznámila zrušenie svojho turné. Zástupcovia Live Nation vysvetlili, že umelkyňa sa rozhodla vziať si voľno, aby sa mohla viac venovať svojim deťom, blízkym a priateľom.

„Som úplne rozrušená a zničená, že som vás sklamala. Prosím, vedzte, že by som to nerobila, keby som to nepovažovala za absolútne nevyhnutné. Sľubujem, že vám to vynahradím a budeme opäť všetci spolu.“

– vyjadrila sa speváčka.

ICYMI: Ben Affleck & Jennifer Lopez Hold Hands in Public Again, But Look Tense | Click to read more https://t.co/pawc3YBG1B

— TMZ (@TMZ) June 1, 2024

POZRITE TIEŽ AJ: Jennifer Lopez a Ben Affleck sa rozvádzajú? „Uprostred noci zavolala manažérom v PANIKE“

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa trápia s financiami a rodičovstvom

Zdroj, ktorý sa tento týždeň bol v kontakte s hviezdou, povedal pre Fox News Digital, že Jennifer sa o svojom turné vôbec nezmienila.

„Vyzerala trochu odmerane,povedal zasvätený a dodal: „Zdvorilá, ale vyzerala, že toho má dosť na srdci.“

Ďalší zdroj pre web uviedol, že pár mal rozdielny prístup k rodičovským a finančným problémom, čo bol hlavný dôvod konfliktu.

„Hádali sa o rozdieloch v tom, čo dali svojim deťom a ako ich vychovali“

– povedal zdroj.

Spomeňme, že Ben a Jennifer spolu nemajú žiadne deti. Speváčka je matkou Emmy a Maxa, ktorých otcom je jej bývalý manžel Mark Anthony. Affleck je otcom Violet, Serafíny a Samuela, ktorých mal s Jennifer Garner.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jennifer Lopez RUŠÍ svoje turné! „Som zničená“

Boj medzi Jennifer Lopez a Benom Affleckom pokračuje. Bulvár tvrdí, že speváčka „NENÁVIDÍ, keď sa Ben obráti na svoju bývalú manželku o radu“

The post Jennifer Lopez a Ben Affleck, v rozpakoch z prítomnosti paparazzov, sa držia za ruky, keď kráčajú so svojimi deťmi do školy. Pominula kríza? (FOTO) appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie