Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jennifer Lopez nosí predĺžené vlasy už roky. V takomto stave sú jej vlasy teraz

2.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tinseltown ). Jennifer Lopez si roky farbila vlasy a potom začala nosiť predĺžené vlasy a parochne. Ako naozaj vyzerajú jej prirodzené vlasy? Ukázala ich sama. Ako naozaj vyzerajú prirodzené vlasy Jennifer Lopez ? Ukázala ich.Foto: shutterstock/Tinseltown Jennifer Lopez už roky ohromuje dokonalými outfitmi, líčením či účesmi. Dokonca aj keď […]
Menej ako 1 min. min.

2.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tinseltown ).

Jennifer Lopez si roky farbila vlasy a potom začala nosiť predĺžené vlasy a parochne. Ako naozaj vyzerajú jej prirodzené vlasy? Ukázala ich sama.

Ako naozaj vyzerajú prirodzené vlasy Jennifer Lopez ? Ukázala ich.
Foto: shutterstock/Tinseltown

Jennifer Lopez už roky ohromuje dokonalými outfitmi, líčením či účesmi. Dokonca aj keď zverejňuje fotografie z postele, údajne hneď po prebudení, vyzerá bezchybne. Herečka zaujme svojimi dlhými, lesklými a hustými vlasmi. Nie každý však vie, že už roky používa predlžovacie vlasy a parochne. Nedávno sa však herečka pozabudla a ukázala, ako jej vlasy naozaj vyzerajú.

Jennifer Lopez je stále krásna aj bez predlžovania

Jennifer Lopez sa na pódiu zvyčajne objavuje s dlhými hustými vlasmi so svetlými pramienkami okolo tváre. Obzvlášť rada vystupuje s dokonale upravenými vlnami. Pred časom sa rozhodla pre ofinu, tá však už zmizla. Ukázalo sa, že v súkromí svojho domova a počas tréningov si vlasy upravuje ako väčšina žien: zväzuje si ich do vysokého chvosta alebo voľného drdolu. To svedčí o tom, že herečkine vlasy nie sú také husté a dlhé, ako ich ukazuje na javisku.

Pred časom herečka ukázala aj svoje pravé vlasy. Môžete vidieť, že sú veľmi vlnité. Vlasy sú tiež krepaté a dosť nepoddajné kvôli vlhkému vzduchu. Treba povedať, že hoci nie sú dokonale upravené a už vôbec nie lesklé, stále majú veľký šarm.

Jennifer Lopez bez líčenia. Nie každý veril, že si zmyla mejkap

Herečka sa len zriedkavo ukazuje so svojimi pravými vlasmi, ale keďže propaguje vlastnú kozmetickú líniu, na Instagrame sa častejšie ukazuje bez líčidiel. To všetko preto, aby ukázala, ako vyzerá jej každodenná starostlivosť, a predovšetkým preto, aby propagovala vlastnú kozmetiku. Nedávno však herečka rozzúrila fanúšikov po tom, čo ukázala zábery, na ktorých údajne pózuje bez jediného náznaku mejkapu na tvári.Tí jej neverili uisteniam, že sa vzdala instagramových filtrov a mejkapu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Julia Roberts opäť zaujme! Tu je dokonalá inšpirácia na účes pre päťdesiatničky. Ľahký a elegantný

Jennifer Lopez ukázala, ako cvičí. Fanúšikov rozdelili „skrútené“ a obtiahnuté outfity. „Nie nie“

The post Jennifer Lopez nosí predĺžené vlasy už roky. V takomto stave sú jej vlasy teraz appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie