Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jennifer Lopez pózovala v priehľadnom outfite. Dekolt? Až po pupok! „Och môj bože“

22.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/jlo/). Jennifer Lopez každým rokom viac a viac teší svojím vzhľadom a postavou. Vyformované nohy, štíhle ruky, ploché brucho… Speváčka dokonale vie, ako nechať svojich fanúšikov ako obarených. Teraz sa však podelila o fotografie, na ktorých pózovala v priehľadnom outfite s hlbokým výstrihom. Pod príspevkom sa hrnuli komentáre: „Ako […]
Menej ako 1 min. min.

22.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/jlo/).

Jennifer Lopez každým rokom viac a viac teší svojím vzhľadom a postavou. Vyformované nohy, štíhle ruky, ploché brucho… Speváčka dokonale vie, ako nechať svojich fanúšikov ako obarených. Teraz sa však podelila o fotografie, na ktorých pózovala v priehľadnom outfite s hlbokým výstrihom. Pod príspevkom sa hrnuli komentáre: „Ako je to možné?“

Jennifer Lopez v odvážnom stylingu s hlbokým výstrihom.
Foto: instagram.com/jlo/

V roku 2011 bola Jennifer Lopez vyhlásená za najkrajšiu ženu sveta a o rok neskôr bola uznaná za najvplyvnejšiu hviezdu. Na Instagrame ju sleduje až 252 miliónov ľudí a fotografie, ktoré pravidelne zverejňuje, dostávajú komplimenty od fanúšikov, ktorým tvar 54-ročnej hviezdy imponuje.

Jennifer Lopez v odvážnom stylingu s hlbokým výstrihom

Nedávno sa Jennifer Lopez opäť postarala o rozruch na Instagrame. Hviezda tentoraz zdieľala príspevok s fotkami a krátkym videom, na ktorom pózovala v priehľadnom outfite s volánikmi a hlbokým výstrihom, pričom navyše odhalila svoje nohy.

„Koľko ďalších výplní?“ – napísal sarkasticky jeden človek. „Fillery? Je to jedna z najprirodzenejších hviezd,“ odpovedala ďalšia. „Aj keď používa výplne a nepriznáva ich použitie, môže si dovoliť vyzerať, ako chce. A úprimne, vždy to vyzerá vkusne,“ dodala ďalšia.

Pod príspevkom sa objavilo aj mnoho ďalších komentárov od užívateľov internetu: „Bože“, „Ach môj Bože“, „Aká krása“, „Ako je možné, že si stále vrúcnejšia a krajšia žena?“, „Táto žena nie je z tohto sveta!!!

Manželské problémy Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa stretli v roku 2001. Keď speváčka v roku 2002 oznámila rozvod s druhým manželom a začala sa verejne objavovať s Affleckom, rýchlo sa stali jedným z najobľúbenejších párov v Hollywoode. Napriek svadbe na obzore sa v roku 2004 náhle rozišli. Dali si po dlhých rokoch ďalšiu šancu a svoje sviatostné „áno“ si povedali 16. júla 2022 v Las Vegas v tajnosti a mimo médií. Druhá, honosná svadba sa konala o mesiac neskôr, 20. augusta, v sídle Bena Afflecka a trvala údajne tri dni.

Od svadby Jennifer Lopez a Bena Afflecka neubehli ani dva roky a médiá sú už plné klebiet o kríze v ich vzťahu.

„Jen a Ben majú problémy v manželstve,“ uvádza Page Six s odvolaním sa na Us Weekly. „Väčšinou sú na dvoch úplne odlišných stránkach.“ Podľa správ, o ktorých informoval Page Six, Jennifer Garner „povzbudzuje“ Bena Afflecka (jej bývalého manžela), aby „pracoval na manželstve“ s Jennifer Lopez.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Kontroverzná Ráchel zaujala opäť, tentoraz vzťahom so ženou!

Po týchto fotografiách nabrali chýry o rozvode Lopez a Afflecka na intenzite. Existujú nové „dôkazy“

The post Jennifer Lopez pózovala v priehľadnom outfite. Dekolt? Až po pupok! „Och môj bože“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie