Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jennifer Lopez zachraňuje svoju kariéru? Ukázala „bežnú“ fotku

9.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tinseltown). Jennifer Lopez nedávno čelila kritike po zverejnení dokumentárneho filmu o svojom živote. Takýto zvrat udalostí hviezda nečakala, ale na sociálnych sieťach sa snaží fungovať aj napriek nepriaznivým názorom. Nedávno prekvapila novou fotografiou, na ktorej sa snaží vyzerať ako „dievča od vedľa“. Jennifer Lopez sa nestará o kritiku?Foto: shutterstock/Tinseltown […]
Menej ako 1 min. min.

9.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tinseltown).

Jennifer Lopez nedávno čelila kritike po zverejnení dokumentárneho filmu o svojom živote. Takýto zvrat udalostí hviezda nečakala, ale na sociálnych sieťach sa snaží fungovať aj napriek nepriaznivým názorom. Nedávno prekvapila novou fotografiou, na ktorej sa snaží vyzerať ako „dievča od vedľa“.

Jennifer Lopez sa nestará o kritiku?
Foto: shutterstock/Tinseltown

Ťažké obdobie pre Jennifer Lopez

Jennifer Lopez v poslednom čase neprežíva ľahké obdobie. Dňa 27. februára 2024 mal premiéru dokumentárny film o speváčkinom živote. Očakávalo sa, že zábery trochu rozohrejú nedávno narušený imidž hviezdy, ale stal sa pravý opak.

Jennifer Lopez bola kritizovaná za svoj najnovší dokumentárny film.
Foto: shutterstock/Kathy Hutchins

Na internete nechýbajú zábery, na ktorých sa používatelia internetu nelichotivo vyjadrujú o tom, ako sa Jennifer Lopez správa, pričom ľudia, ktorí ju poznajú z čias jej pôsobenia v Bronxe, dokazujú, že obraz zobrazený vo filmovom dokumente sa míňa s realitou.

Samotná dotyčná celebrita sa však k vlne negatívnych komentárov a záberov nevyjadrila a stále zverejňuje fotografie a zábery na svojich sociálnych sieťach.

Ako „dievča od vedľa“

Bez záujmu o kritiku Jennifer Lopez naďalej vytvára na sociálnych sieťach svoj imidž. Najnovšia fotografia hviezdy v extrémne jednoduchom outfite opäť rozvírila debatu o celebritách.

Jennifer Lopez zdieľala na Instagrame fotografiu z večere so svojou priateľkou a producentkou Elaine Goldsmith-Thomas. Lopez si na túto príležitosť zvolila krátky pletený sveter so širokým rebrovaním pozdĺž lemu, manžiet a roláku v odtieni bielej kosti.

Sveter skombinovala s džínsami s vysokým pásom a širokými nohavicami. Tento veľmi jednoduchý vzhľad „dievčaťa od vedľa“ doplnila šperkami. Lesklý zlatý náramok, zlaté náušnice s veľkým príveskom s vyrazeným názvom šperkárskej značky Chantecler Capri a veľké okuliare s tenkými zlatými rámikmi dodali vzhľadu šmrnc.

Doplnila ho kabelkou Hermès Birkins a zvolila hnedý mejkap a klasickú červenú manikúru. Blond vlny mala stiahnuté do pevného drdolu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jennifer Aniston v najmodernejšom účese pre päťdesiatničky. Ľahký a jednoduchý účes – jarná senzácia!

Odvážne nechty Jennifer Lopez budú hitom tejto jari. Ženy sa do nich zbláznili

The post Jennifer Lopez zachraňuje svoju kariéru? Ukázala „bežnú“ fotku appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie