Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jennifer Lopez zvyčajne nosí silné líčenie. A ako vyzerá bez neho? Fanúšikovia: „Bože!“

30.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kathy Hutchins). Jennifer Lopezová bude mať tento rok 55 rokov. Hviezda naďalej udivuje svojím žiarivým, mladistvým vzhľadom. Nedávno sa na jednom zo svojich nahrávaní objavila bez líčenia. Fanúšikovia boli nadšení tým, ako J.Lo vyzerá vo svojom prirodzenom prevedení. „Starneš vôbec?“ – spýtala sa jedna osoba. Jennifer Lopez sa predviedla […]
Menej ako 1 min. min.

30.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kathy Hutchins).

Jennifer Lopezová bude mať tento rok 55 rokov. Hviezda naďalej udivuje svojím žiarivým, mladistvým vzhľadom. Nedávno sa na jednom zo svojich nahrávaní objavila bez líčenia. Fanúšikovia boli nadšení tým, ako J.Lo vyzerá vo svojom prirodzenom prevedení. „Starneš vôbec?“ – spýtala sa jedna osoba.

Jennifer Lopez sa predviedla bez líčenia. Fanúšikovia sú nadšení.
Foto: shutterstock/Kathy Hutchins

Jennifer Lopez pred niekoľkými rokmi vytvorila vlastnú kozmetickú značku JLO BEAUTY. Nedávno sa v médiách objavili správy o údajnom konci jej podnikania. Všetko však nasvedčuje tomu, že neboli pravdivé. Na Instagrame značky sa objavili nové príspevky propagujúce rôzne produkty starostlivosti o pleť. Na fotografiách a záberoch vidíme samotnú Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez sa predviedla bez líčenia. Fanúšikovia sú nadšení

Jennifer Lopez sa v júli tohto roku dožíva 55 rokov. Na jednom z posledných nahrávaní svojej kozmetickej značky sa ukázala bez líčenia. Prirodzený vzhľad hviezdy potešil jej fanúšikov.

„Ohromujúca ako vždy“
„Taká krásna! Milujem vaše výrobky!“
„Starnete vôbec?“
„Bože, aká krása!

môžeme čítať v komentároch pod videom na Instagrame značky JLO BEAUTY

Ako sa Jennifer Lopez stará o svoju krásu? Robí to už viac ako tridsať rokov

Jennifer Lopez sa v posledných rokoch mnohokrát pýtali, aké estetické procedúry používa. Hviezda však takéto detaily neprezrádza. Namiesto toho často zdôrazňuje, že za svoj mladistvý vzhľad vďačí starostlivosti o pleť, a to najmä jednému výrobku. Hovorí o opaľovacom kréme s ochranným faktorom SPF. V jednom rozhovore sa priznala, že tento kozmetický prípravok používa každý deň už viac ako tridsať rokov.

„Keď som mala dvadsať rokov, s mojím vtedajším priateľom sme si nechali poradiť od rôznych dermatológov. Môj lekár mi odporučil kozmetický čistiaci prípravok a opaľovací krém. Upozornil ma aj na to, že keby som ho začala používať teraz, malo by to veľký vplyv na moju pleť. Na druhej strane, lekárka môjho partnera mala iný názor. Ukázala mi, že mám vrásky, a povedala, že by som mala začať používať botox hneď. Môj priateľ ju podporil. Ja som to však odmietla“

priznala Jennifer Lopez

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Julia Roberts už nevyzerá ako Vivian z filmu Pretty Woman. Nová farba vlasov v lete 2024

Má 59 rokov, vyzerá na 34 a na rovinu hovorí, aké je jej tajomstvo

The post Jennifer Lopez zvyčajne nosí silné líčenie. A ako vyzerá bez neho? Fanúšikovia: „Bože!“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie