Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jiřina Bohdalová si už vybrala pieseň na svoj pohreb

08.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@neskorovecer). Jiřina Bohdalová je stále veľmi vitálna aj napriek vysokému veku. Prednedávnom oslávila honosnú oslavu narodenín. Jiřina sa dožila úctyhodných 93 rokov. Jiřina Bohdalová si už vybrala pieseň na svoj pohreb.Foto: youtube.com/@neskorovecer Akú pieseň si vybrala Jiřina Bohdalová na pohreb? Jiřine prajeme ešte dlhý a zdravý život. Úžasná a talentovaná herečka […]
Menej ako 1 min. min.

08.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@neskorovecer).

Jiřina Bohdalová je stále veľmi vitálna aj napriek vysokému veku. Prednedávnom oslávila honosnú oslavu narodenín. Jiřina sa dožila úctyhodných 93 rokov.

Jiřina Bohdalová si už vybrala pieseň na svoj pohreb.
Foto: youtube.com/@neskorovecer

Akú pieseň si vybrala Jiřina Bohdalová na pohreb?

Jiřine prajeme ešte dlhý a zdravý život. Úžasná a talentovaná herečka prezradila, akú pieseň si praje na svojom pohrebe. Nikto tu nezostane naveky a niektorí ľudia majú priania na svoju poslednú rozlúčku. Jiřina si vybrala veľmi známu pieseň od Věry Martinkovej, Až na vrcholky hor.

Podľa Jiřinky je táto pieseň jednou z najkrajších, aké kedy počula. Preto chce, aby ju mala na svojej poslednej rozlúčke. Veľmi sa jej páči a je s ňou prepojená emocionálne.

„Tú pesničku má tak rada, že sa stále uisťuje, že jej ju tam zaspievam. Skoro dúfam, že sa toho nedožijem ja, pretože neviem, ako by som to zvládla. Je to tá najťažšia a zaväzujúca úloha. Navyše ja som plačka. Ale sľúbila som jej to a sľub je sľub“

– povedala Věra Martinová, cituje Plus7dní.

Jiřina Bohdalová prestala s fajčením

Jiřina pre svoje zdravotné problémy úplne prestala aj s fajčením. Herečka sa potýkala s viacerými chorobami. Namiesto toho volí zdravý životný štýl.

Herečka oslávila svoje nedávne narodeniny vo veľkom štýle. Nechýbali významní herci aj umelci. Chýbal iba dlhočoný dobrý kamarát, Miloš Zeman. Hudbou ani jedlom sa nešetrilo. Jiřina je neustále aktívna a akčná žena. Má rada zábavu, smiech a oslavy. Jej nedávna narodeninová párty je toho živým dôkazom.

Jiřina má rada pohyb a neustále zdôrazňuje, že pohybová aktivita je nutná. Ľudia by nemali stále iba posedávať a polihovať. Je potrebné sa neustále hýbať a viesť zdravý životný štýl.

„Len by som poradila ľuďom vyššieho veku neustálu aktivitu. Aby stále niečo robili a ,nečumeli ´len do televízie. Ráno si povedzte, čo všetko počas dňa spravíte a splňte to“

– motivuje Jiřina Bohdalová, cituje Plus7dní.

POZRITE TIEŽ AJ: Jana Preissová – ťažký život krásnej herečky pripomínal katastrofu

Aj Marcel Nemec si naplánoval svoj pohreb

Nedávno si detailne naplánoval svoj skorý odchod aj herec a známy komik Marcel Nemec. Mal na pohrebe všetko, čo si prial. Kvety, farebné oblečenie i hudbu. Ktovie, či aj známa herečka Jiřina Bohdalová, si tiež naplánuje až takto do detailov svoju rozlúčku.

Jiřine prajem ešte veľa zdravých a vitálnych rokov plných humoru a zdravia.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Deti Zdenky Prednej nechodia do školy

Veľký plač v Teleráne, čo sa to stalo?!

The post Jiřina Bohdalová si už vybrala pieseň na svoj pohreb appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie