Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Již asi 1 500 občanů EU podává trestní oznámení u ICC kvůli dohodě mezi EU a společností Pfizer

Iniciativa, které se ujal maďarský právník, vzešla z Německa a Rakouska, takže prakticky všichni žalobci pochází z těchto zemí. Vzhledem k tomu, že je ICC značně zpolitizovaný, je otázka, zda tyto žaloby někam povedou. Ovšem když už nic, tak se tímto vyvíjí alespoň nějaká snaha o potrestání zločinů, které by se mohly kdykoli opakovat – […]
Menej ako 1 min. min.

Iniciativa, které se ujal maďarský právník, vzešla z Německa a Rakouska, takže prakticky všichni žalobci pochází z těchto zemí. Vzhledem k tomu, že je ICC značně zpolitizovaný, je otázka, zda tyto žaloby někam povedou.

Ovšem když už nic, tak se tímto vyvíjí alespoň nějaká snaha o potrestání zločinů, které by se mohly kdykoli opakovat – a to možná ještě v horším, protože tentokrát už by to bylo i pod kuratelou nedotknutelné WHO.

Na podnět občanské iniciativy GemeinWohl-Lobby maďarský právník v oblasti lidských práv Dr. Attila Monostory podal 10. května jménem více než 1500 občanů EU trestní oznámení na osoby odpovědné za dohodu EU-Pfizer u Mezinárodního trestního soudu v Haagu.

Oznámila to dnes mluvčí občanské iniciativy Marianne Grimmensteinová. Stěžují si mimo jiné na četné přestupky:

Porušení Norimberského zákoníku
Zločiny proti lidskosti
Zločin genocidy

Trestní obsah smlouvy mezi EU a Pfizerem měl podle žalobců za následek nespočet vážných zdravotních a materiálních škod. Vlády ani instituce zatím za tuto škodu nepřevzaly odpovědnost.

Trestní oznámení doprovázely rozsáhlé důkazy, které zahrnují pouze oficiální dokumenty orgánů WHO a EU. 

Tyto dokumenty podle žalobců jednoznačně dokazují, že odpovědné orgány o riziku vážného poškození zdraví způsobeného očkováním předem věděly.

Navzdory těmto poznatkům nebylo dodnes  podávání vakcíny Pfizer v EU zastaveno. Spíše se nadále prohlašuje, že vakcína je „bezpečná a účinná“ a nezpůsobuje „žádné dlouhodobé vedlejší účinky.“

Stále více lidí však nyní trpí ničivými důsledky tohoto úmyslného podvodu. Vyplývá to z oficiálních údajů Evropské lékové agentury (EMA) a WHO.

Aby omezili tuto humanitární katastrofu, stěžující si občané EU žádají Mezinárodní trestní soud v Haagu, aby okamžitě zahájil vyšetřování odpovědných osob a s okamžitou platností zastavil další distribuci vakcíny Pfizer.

Paralelně s tímto mezinárodním trestním oznámením byly 10. května podány také stovky trestních oznámení na odpovědná státní zastupitelství v Německu a Rakousku a na odpovědné osoby v příslušných zemích kvůli jejich souhlasu se smlouvou a jejím plněním.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie