Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

John Mearsheimer: Ukrajina bude porazená

JM Profesor John Mearsheimer z University of Chicago: „Faktom je, že Rusi majú teraz rozhodujúcu prevahu nad Ukrajincami. A časom sa táto prevaha bude zvyšovať, nie znižovať. Západ nemôže urobiť nič, aby túto nerovnováhu napravil. Ukrajinci sú odsúdení na porážku. Naším hlavným argumentom je, že sa musíme zapojiť do diplomacie, prinútiť Ukrajincov, aby sa zapojili […]
Menej ako 1 min. min.

JM

Profesor John Mearsheimer z University of Chicago:

„Faktom je, že Rusi majú teraz rozhodujúcu prevahu nad Ukrajincami. A časom sa táto prevaha bude zvyšovať, nie znižovať. Západ nemôže urobiť nič, aby túto nerovnováhu napravil. Ukrajinci sú odsúdení na porážku.

Naším hlavným argumentom je, že sa musíme zapojiť do diplomacie, prinútiť Ukrajincov, aby sa zapojili do diplomacie s Rusmi a pokúsiť sa vyriešiť tento konflikt, dohodnúť sa. Teraz je otázkou, ako zrealizujete toto vysporiadanie, ktoré som práve opísal?

Spôsob, ako to urobiť, je vytvoriť neutrálnu Ukrajinu. Po prvé, neutrálna Ukrajina je Ukrajina, ktorá nemá strategické vzťahy so Západom. A po druhé, nepredstavuje pre Rusko vážnu hrozbu. Čo to znamená z praktického hľadiska? V prvom rade to znamená žiadne rozširovanie NATO na Ukrajinu. Toto je nemožné. Po druhé, znamená to, že musíme ukončiť našu podporu Ukrajine.

Musíme prerušiť strategické spojenie medzi Ukrajinou a USA, aby sme vytvorili skutočne neutrálnu Ukrajinu, čo je jediný spôsob, ako sa dostať z tejto šlamastiky, v ktorej sa teraz nachádzame.“

John Mearsheimer: Ukrajina bude porazená

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie