Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

JYSK: Kampaň Nezlomí na ceste do Paríža

28. augusta 2024 sa zahajovacím ceremoniálom na Champs – Élysées odštartujú XVII. letné paralympijské hry. Paríž privíta 4400 parašportovcov z celého sveta, ktorí budú bojovať v 549 medailových disciplínach. Slovenská výprava aktuálne pozostáva z 26 športovcov v týchto disciplínach: boccia, paraatletika, paracyklistika, paradrezúra, paralukostreľba, paraplávanie, parastolný tenis a parastreľba. Na pondelňajšom „parížskom popoludní v Bratislave“ predstavili […]
Menej ako 1 min. min.

28. augusta 2024 sa zahajovacím ceremoniálom na Champs – Élysées odštartujú XVII. letné paralympijské hry.

Paríž privíta 4400 parašportovcov z celého sveta, ktorí budú bojovať v 549 medailových disciplínach. Slovenská výprava aktuálne pozostáva z 26 športovcov v týchto disciplínach: boccia, paraatletika, paracyklistika, paradrezúra, paralukostreľba, paraplávanie, parastolný tenis a parastreľba.

Na pondelňajšom „parížskom popoludní v Bratislave“ predstavili paralympionici parížsku výpravu, oblečenie, známku a maskota. Po prvýkrát v histórii sa budú Hry konať pod spoločným názvom „Olympijské a paralympijské hry Paríž 2024“.

Toto spojenie sa nieslo celým parížskym popoludním – hneď na úvod pozdravil prítomných hostí prezident SOŠV Anton Siekel a následne predseda SPV Ján Riapoš. Zbližovanie olympionikov a paralympionikov predstavovali aj poštové známky vydané k príležitosti konania olympijských a paralympijských hier. Tvárami známok sú lukostrelkyňa Alexandra Longová a paralukostrelec Marcel Pavlík.

Podujatie bolo zakončené piesňou Nezlomní, ktorá je titulnou skladbou slovenských parašportovcov k parížskym hrám. Kampaň s názvom Nezlomní predstavuje handicapovaných športovcov na ceste za svojimi snami: „Každý z nás si nesie svoj kríž – je len na nás, ako sa k tomu postavíme. My sme vytrvalí a odhodlaní zvíťaziť. Sme Nezlomní!“

Spoločnosť JYSK Slovensko už ôsmy rok podporuje odhodlanie a vytrvalosť parašportovcov. Paralympijskými hrami v Paríži sa začína ďalšia kapitola spolupráce, v ktorej je JYSK hrdým partnerom Slovenského paralympijského výboru.

Spoločnosť JYSK je medzinárodná sieť predajní so škandinávskymi koreňmi, ktorá predáva všetko pre domácnosť a záhradu.

S viac ako 3 400 predajňami a e-shopmi v 48 krajinách je JYSK vždy nablízku so skvelou ponukou a kvalifikovanými službami, nech už sa zákazníci rozhodnú nakupovať akokoľvek.

Prvý obchod otvoril zakladateľ Lars Larsen v Dánsku v roku 1979. Dnes má JYSK 30 000 zamestnancov.

JYSK je súčasťou rodinnej spoločnosti Lars Larsen Group s celkovým obratom 5,9 miliardy eur vo finančnom roku 2021/22. Obrat spoločnosti JYSK za finančný rok 2022/23 činí 5,2 miliardy eur.

Zdroj: JYSK

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie