Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kalifornský Oakland se stal válečnou zónou (video)

V posledních letech se pravidelně v USA slaví nově vymyšlený svátek černých, který se nazývá Juneteenth. Mnohdy se – podobně jako nepokoje BLM – svrhne i v něco horšího než jen pouliční rvačky. Například letos se v ulicích kalifornského Oaklandu střílelo. Různé zdroje hovoří rozdílně. Někde se uvádí, že bylo několik mrtvých, jinde hovoří pouze […]
Menej ako 1 min. min.

V posledních letech se pravidelně v USA slaví nově vymyšlený svátek černých, který se nazývá Juneteenth. Mnohdy se – podobně jako nepokoje BLM – svrhne i v něco horšího než jen pouliční rvačky.

Například letos se v ulicích kalifornského Oaklandu střílelo. Různé zdroje hovoří rozdílně. Někde se uvádí, že bylo několik mrtvých, jinde hovoří pouze o zraněných.

Kalifornie jako taková je zdevastovaný stát, kde již dlouho panuje bezvládí, které se vyznačuje každodenním rabováním, zdrogovanými zombie v ulicích a občasnými pouličními nepokoji.

Na X se objevily dramatické záběry ukazující oslavy Juneteenth v Oaklandu v Kalifornii, který se v nočních hodinách proměnil ve válečnou zónu. To, co vypadá jako násilí gangu proti gangu, vyvolalo šílenou přestřelku v ulicích města.

Ve státě řízeném radikálním levičákem Gavinem Newsomem, kde zdánlivě chybí zdravý rozum, zákon a pořádek, jsou takové scény stále častější. Tento incident je dalším příkladem toho, proč lidé a podniky nadále prchají do bezpečnějších, červených (republikánských) států.

Místní média SFGate informovala, že až 5 000 lidí se zúčastnilo oslav Juneteenth v oblasti jezera Merritt v Oaklandu.

Večer vypukla rvačka na doprovodné akci „motorek a vozidel“ – a to byl okamžik, kdy vypuklo peklo.

„Během tohoto boje zaznělo několik výstřelů,“ řekl Paul Chambers, manažer strategické komunikace OPD.

 

Oakland can’t have shit pic.twitter.com/azIec3tlPJ

— Ayo shayy 𓆚𓁑𓆃 (@CrazyLovelyCool) June 20, 2024

OPD uvedla, že nejsou známa žádná úmrtí. Existují zprávy, že nejméně čtyři lidé byli zraněni.

„V souvislosti se střelbou nebyl nikdo zatčen,“ uvedla policie a dodala: „V současné době není známo, zda byl zapojen jeden střelec nebo více střelců.“

Oakland je sužován ilegálními vedlejšími akcemi, kdy mládež, která se vymkla kontrole, bezohledně jezdí po ulicích města a v některých případech zapaluje auta a rabuje obchody.

Last night in Los Angeles: $11,000 stolen. 50+ looters. Only 1 arrest.

pic.twitter.com/YDnagVwjQ2

— End Wokeness (@EndWokeness) June 10, 2024

Toto bezpráví pramení z katastrofální progresivní politiky, která dělá jen málo pro prosazení zdravého rozumu a pořádku. Neúspěšná reforma „defund the police“ a další reformy sociálního a trestního soudnictví zločince jen povzbudily.

Města v Kalifornii i jinde zatím nehlásí FBI údaje o kriminalitě, protože se podmínky zhoršují.

Podle průzkumů veřejného mínění mají zákona dbalí Američané plné zuby progresivní politiky, která proměnila města ve scény videohry Grand Theft Auto. Lidé si uvědomují, že jejich hlas může toto šílenství v listopadu zastavit.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie