Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kamala Haris zakryla zločiny rodiny Bidenovcov. Joe Biden musí byť obvinený.

Joe Biden musí byť obvinený a dnešná správa vydaná Výborom pre dohľad, spôsob a prostriedky a súdnym výborom to dokazuje. V januári 2021, počas prvého dňa v úrade, som podala obžalobu proti Joeovi Bidenovi za jeho zneužitie právomoci, korupciu a snahu obohatiť seba a svoju rodinu prostredníctvom svojej politickej funkcie, v ktorej sú podrobne opísané […]
Menej ako 1 min. min.

Joe Biden musí byť obvinený a dnešná správa vydaná Výborom pre dohľad, spôsob a prostriedky a súdnym výborom to dokazuje.

V januári 2021, počas prvého dňa v úrade, som podala obžalobu proti Joeovi Bidenovi za jeho zneužitie právomoci, korupciu a snahu obohatiť seba a svoju rodinu prostredníctvom svojej politickej funkcie, v ktorej sú podrobne opísané niektoré trestné činy uvedené v dnešnej správe.

To bolo pred viac ako 3 rokmi a bol to môj prvý mesiac v Kongrese.

Presne som načrtla zločiny, ktorých sa dopustil Joe Biden počas svojej politickej kariéry, najmä prijímal nelegálne zahraničné platby. Joe Biden mal byť vtedy obvinený, ale obžalobu mala Nancy Pelosiová.

Namiesto toho, aby sa zločinecká rodina Bidenovcov zodpovedala, necelé dva týždne po tom, čo som podala obžalobu, Nancy Pelosiová a 11 hlúpych republikánov hlasovali, aby ma vylúčili z výborov.

Odvtedy som zverejnila ďalšie články o obžalobe proti Joeovi Bidenovi za ďalšie skutky, ktoré nemožno odsúdiť, ako je jeho porušenie zákonov o bezpečnosti hraníc, protiústavné mandáty COVID a neúspešné a smrteľné stiahnutie v Afganistane.

Som hrdá na to, že držím rekordný počet dokumentov o obžalobe Joea Bidena a jeho kriminálnych činov, pretože verím v zodpovednosť. To je dôvod, prečo, okrem iného, ​​som bola mimoriadne frustrovaná kongresom USA. Naša republikánska väčšina už mala odvolať Bidena, ale to neuberá na zatracujúcej povahe tejto správy a na tvrdej práci, ktorá bola vynaložená na jej vypracovanie.

Táto správa objasňuje, aký bol skorumpovaný Joe Biden a jeho kriminálna rodina už roky. Predávali Joeov politický vplyv, aby si naplnili vrecká a zároveň predávali našu krajinu.

Tieto zločiny nesmú zostať nepotrestané.

Táto správa tiež dáva za pravdu republikánom a ukazuje, ako zle sa budú demokrati držať moci. Kamala Harris stála vedľa Bidena a chránila ho na každom kroku. Harris a všetci demokrati sú takí jednotní, že chránia najväčšieho zločinca vo svojej strane.

Kamala Harris je v tomto bode prakticky spolupáchateľkou. Nikdy neurobila nič, aby zastavila Joea Bidena, kým si demokrati neuvedomili, že voľby prehrajú, nie kvôli jeho litánii o zločinoch, ale preto, že Kamala a demokrati už nedokázali skrývať vážny mentálny úpadok Joea Bidena súvisiaci s vekom.

Kamala a jej komplici teda podnikli prevrat proti Bidenovi, ktorý ho vytlačil z prezidentského súboja v roku 2024 a Kamala Haris sa stala kandidátkou demokratov bez toho, aby vôbec získala jediný demokratický hlas v primárkach.

Kamala Haris nielen zakryla zločiny rodiny Bidenovcov, ale viedla prevrat, ktorý zničil demokraciu, aby sa dostala na vrchol moci v Spojených štátoch.

Táto správa je len príkladom typu korupcie a zneužívania moci, ku ktorému dochádza od najvyššieho úradu v krajine až po radnicu.

Politici budú naďalej zneužívať moc. Budú naďalej predávať ľudí. Svoj úrad budú naďalej zneužívať na svoje obohatenie.

Pokiaľ s tým naozaj niečo neurobíme.

Joe Biden a jeho rodina musia niesť zodpovednosť. Joe Biden musí byť obvinený.

A čo je možno najdôležitejšie, republikáni sa musia naučiť, ako zvárať moc, brať zločincov na zodpovednosť, pracovať pre Ameriku na prvom mieste a prestať žiť v strachu, ktorý je neustále kontrolovaný nekonečným dvojročným volebným cyklom kampane.

 

Congresswoman Marjorie Taylor Greene

CELÚ SPRÁVU SI PREČÍTAJTE TU

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie