Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kamenický: Šéfredaktor Denníka N polemizuje, či bol zdravotný stav premiéra naozaj vážny! Toto je prerazené dno

www.slovanskenoviny.sk/rss Toto prehnali! Viaceré známe osobnosti komentujú absurdné správanie novinárov. Tí očividne ani po strašnom čine, ktorý skoro skončil tragédiou, nemajú zábrany a nezmenili svoje správanie. Reaguje aj Ladislav Kamenický. Toto prehnali! „Denník N preráža ďalšie dno! Jeho šéfredaktor polemizuje, či bol zdravotný stav Roberta Fica naozaj vážny!“ upozorňuje na sociálnej sieti minister financií. Denník N polemizuje o […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Toto prehnali! Viaceré známe osobnosti komentujú absurdné správanie novinárov. Tí očividne ani po strašnom čine, ktorý skoro skončil tragédiou, nemajú zábrany a nezmenili svoje správanie.

Reaguje aj Ladislav Kamenický.

Toto prehnali!

„Denník N preráža ďalšie dno! Jeho šéfredaktor polemizuje, či bol zdravotný stav Roberta Fica naozaj vážny!“ upozorňuje na sociálnej sieti minister financií.

Denník N polemizuje o zdravotnom stave premiéra! Začínajú bagatelizovať o, čo sa stalo.

„Milí priatelia, to, čo dokáže vypustiť Denník N už naozaj prekračuje akékoľvek hranice. Šéfredaktor Matúš Kostolný totiž v najnovšom článku začal konšpirovať o tom, že zdravotný stav Roberta Fica po atentáte nemusel byť taký, ako o ňom informovalo vedenie nemocnice každý deň. Dokonca má odvahu napísať, že informovanie o zdravotnom stave je nedôveryhodné, lebo vraj ministri nie sú lekári a majú, citujem: „…prirodzený intenzívny politický záujem podávať a vnímať príbeh Roberta Fica tak, aby vyhovoval ich politickým cieľom.“,“ upozornil Ladislav Kamenický.

Podľa neho je toto nehorázna drzosť. „Uvedomujete si v Denníku N, že Robert Fico nespadol na bicykli, ale bol naňho spáchaný zákerný politicky motivovaný atentát, ktorý ho mal zabiť a vymazať z tohto sveta?! Môžete sa hanbiť!“ uzavrel minister financií. 

ereport.sk

Príspevok Kamenický: Šéfredaktor Denníka N polemizuje, či bol zdravotný stav premiéra naozaj vážny! Toto je prerazené dno je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie