Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kanada nabízí volný vstup do národních parků, ale pouze pro migranty

Pokroková Kanada, jejíž vláda je složená z exponentů Světového ekonomického fóra, velmi pilně následuje globalistiskou agendu. To samozřejmě zahrnuje i podporu „nových“ obyvatel. Nyní jim chce umožnit volný vstup do národních parků, kam je běžně nutné si zakoupit vstupenku. Otázka je, jak dalece by měli tito „Novokanaďané“ o podobná privilegia zájem. Předpokládám, že davy muslimů, […]
Menej ako 1 min. min.

Pokroková Kanada, jejíž vláda je složená z exponentů Světového ekonomického fóra, velmi pilně následuje globalistiskou agendu. To samozřejmě zahrnuje i podporu „nových“ obyvatel.

Nyní jim chce umožnit volný vstup do národních parků, kam je běžně nutné si zakoupit vstupenku. Otázka je, jak dalece by měli tito „Novokanaďané“ o podobná privilegia zájem.

Předpokládám, že davy muslimů, které Trudeauova vláda každoročně přijímá, se do divoké kanadské přírody nevydají.

Parks Canada se rozhodly nabídnout v roce 2024 skutečnou dovolenou lidem, kteří si chtějí užít některé z nádherných kanadských lesů a venkovské přírody.

Ale nabídka platí pouze pro lidi, kteří jsou nově příchozí a noví kanadští občané. V příspěvku na webu Parks Canada federální vládní agentura oznámila, že v roce 2024 bude „vstup zdarma pro nově příchozí do Kanady a nové kanadské občany.“

To platí pro všechny parky v Kanadě – od B.C. po Newfound a Labrador – a nic nenasvědčuje tomu, že by byl volný přístup pro migranty jakkoli omezený.

Ostatní Kanaďané budou i nadále platit 151,25 USD za sezónní vstupenku až pro sedm členů rodiny nebo 75,25 USD za individuální sezónní vstupenku, která je vhodná pro jakýkoli federálně vlastněný park.

Jednodenní vstupenka do pravděpodobně nejznámějšího národního parku v Kanadě – Banff, AB – stojí 11 dolarů.

Parks Canada chválí dohodu na svých stránkách pod nadpisem „Prozkoumejte velkolepá místa Parks Canada.“

„Pomocí mobilní aplikace Canoo Institutu pro kanadské občanství si můžete užít volný vstup na všechna místa spravovaná Parks Canada po celé zemi po dobu jednoho celého roku.“

„Navštivte jednu z kanadských národních historických památek, z nichž každá vypráví jedinečný příběh a poskládá dohromady určující okamžiky příběhu Kanady.

Vraťte se k přírodě a odpočiňte si uprostřed velkolepé scenérie kanadských národních parků a mořských chráněných oblastí.

Oslavte svůj příjezd do Kanady nebo své občanství skvělými kanadskými zážitky. Podívejte se na některá z nejúžasnějších míst v Kanadě. Těšíme se na Vaši návštěvu!“

Parks Canada však nedefinuje svou terminologii pro ty, kteří mají volný přístup.

Jak „nový“ musí být „nový Kanaďan,“ aby měl nárok na dohodu? Podle definice je nový Kanaďan „nedávným přistěhovalcem“ do Kanady. To je ale stěží konkrétní.

nově příchozí do Kanady může znamenat „trvalého rezidenta,“ který očekává, že se jednoho dne stane občanem; uprchlík, kterému byl tento status udělen kanadským úřadem pro imigraci, uprchlíky a občanství, nebo „dočasný rezident,“ mezi něž mohou patřit zahraniční studenti nebo dočasní zahraniční pracovníci.

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie