Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kanaďanka Trudeauovi: „Zradil jste a předal zemi globalistům!“ (video)

Trudeau, jehož téměř celá vláda je sestavena z členů Světového ekonomického fóra (WEF) –  a to včetně premiéra, který byl „mladým globálním lídrem WEF“ – se stal velmi neoblíbeným. A to až natolik,  že i v Torontu, které tradičně volí levicově, vyhrál post starosty člen konzervativní opozice. Země má Castrova levobočka plné zuby a zřejmě […]
Menej ako 1 min. min.

Trudeau, jehož téměř celá vláda je sestavena z členů Světového ekonomického fóra (WEF) –  a to včetně premiéra, který byl „mladým globálním lídrem WEF“ – se stal velmi neoblíbeným. A to až natolik,  že i v Torontu, které tradičně volí levicově, vyhrál post starosty člen konzervativní opozice.

Země má Castrova levobočka plné zuby a zřejmě už většina lidí čeká na to, až uplyne jeho druhé volební období. Antipatie vůči premiérovi se často projevuje i na různých akcích, které pořádá.

Nedávno byl na shromáždění ve městě Regina obviněn ze zrady země a jejího předání globalismu. Na sociálních sítích v současné době kolují záběry z debaty.

Trudeau předal mikrofon ženě v publiku, která měla otázku ohledně ropy. „Je tak těžké udržet si trpělivost se vším tím lhaním,“ řekla s povzdechem.

„Proč kupujeme ropu ze Saúdské Arábie?“ zeptala se premiéra.

Poté ho konfrontovala s prohlášením, které údajně učinil o právu šaría. Podle Trudeaua by  bylo v souladu s kanadskými hodnotami. „To nemůžete myslet vážně,“ řekla žena.

„Nepracujete pro Kanadu. Pracujete pro své globalistické partnery,“ řekla žena. „Zajímalo by mě, kolik vám zaplatili za to, že jste zradil Kanadu. Co děláme se zrádci v Kanadě? Věšeli jsme je. Kvůli vaší zradě. Víme, co děláte.“

Podle Trudeaua žena šíří dezinformace.

Řekl, že někteří tvrdí, že Quebec je závislý na saúdské ropě, ale to je lež. Premiér se nezmínil o tom, že Kanada dováží hodně ropy ze Saúdské Arábie. V roce 2017 pocházelo z této země asi 12 procent kanadského dovozu ropy.

Trudeau také tvrdil, že nikdy neřekl, že právo šaría je v souladu s kanadskými hodnotami. I to je podle něj dezinformace. Nicméně existuje mnoho záběrů, na kterých muslimům pochlebuje  a modlí se s nimi v mešitě – a to dokonce oblečen v muslimském tradičním oděvu.

Nakonec premiér popřel, že by  nějak odevzdával suverenitu Kanady. S jeho vazbami na WEF je však naprosto jasné, že i tentokrát Trudeau šíří lži…

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 4 Průměrně: 5]

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie