Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kategorii MPV chce oživit luxusní vůz od Dongfengu. Stojí lehce přes 800 tisíc

Už na první pohled je patrné, že asijský rodinný vůz není žádný drobek. Podle dostupných technických dat měří na délku přes 4,8 metru a do šířky má 1,9 metru. U nás se prodává v sedmimístné verzi s rozložením sedadel 2+2+3, kdy má za poslední řadou ještě k dispozici zavazadlový prostor o objemu 234 litrů, který […]
Menej ako 1 min. min.

Už na první pohled je patrné, že asijský rodinný vůz není žádný drobek. Podle dostupných technických dat měří na délku přes 4,8 metru a do šířky má 1,9 metru. U nás se prodává v sedmimístné verzi s rozložením sedadel 2+2+3, kdy má za poslední řadou ještě k dispozici zavazadlový prostor o objemu 234 litrů, který se po jejím sklopení rozšíří až na 1 086 litrů.

K TÉMATU: Nejrychlejší MPV dorazilo na český trh. Co všechno superluxusní Voyah nabízí?

Futuristický design nového MPV budí dojem, že jde o další elektromobil, pravdou ovšem je, že pod kapotou ukrývá pouze přeplňovanou patnáctistovku. Ta dosahuje maximálního výkonu 130 kW a točivého momentu 265 Nm. I přes svou mohutnost se vůz může pyšnit slušnou spotřebou. Podle výrobce totiž za každých sto kilometrů usrkne z nádrže lehce přes sedm litrů benzínu. Pojí se výhradně s automatickou převodovkou, pohon všech kol ovšem nenabízí.

Luxus a pohodlí

Čínská značka sází vedle nevšedního designu i na bohatou výbavu za rozumnou cenu. Model U-Tour se prodává ve dvou provedeních, už samotný základ nicméně obsahuje prakticky vše, co může zákazník u vozu mít. K tomu přihazuje luxusně vyhlížející interiér, který kombinuje nejen různé materiály, ale i dekory.

Vršek palubní desky imituje kůži, zatímco prostřední linie má vzhled světlého dřeva. A středový panel mezi řidičem a spolujezdcem je hozen do lesklé černé s motivem tmavého mramoru. Pocit přepychu dotváří prošívaná výplň dveří společně s koženým čalouněním sedadel. Ta jsou standardně v přední i druhé řadě nejen vyhřívaná, ale i ventilovaná. Samozřejmostí je i elektrické nastavení poloh.

Výčet prvků standardu ještě doplňuje automatická klimatizace, zadní parkovací kamera včetně senzorů, kola z lehké slitiny, bezklíčový systém, LED světlomety, elektricky otevíratelné páté dveře, 10,25 palců velký dotykový displej i řada bezpečnostních asistentů. Vybírat lze z celkem pěti barevných provedení. Za to vše si účtuje 839 900 Kč, ve vyšší verzi Exclusive FR, kde jsou navíc už jen přední parkovací senzory, si řekne o 16 tisíc více. Kompletní ceník naleznete zde.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie