Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kaufland sťahuje z predaja ďalšiu potravinu. Ak ju máte doma, nejedzte ju

Potravinoví kontrolóri na základe sťažnosti spotrebiteľa odobrali úradnú vzorku v jednom z najväčších reťazcov na Slovensku. Regionálna veterinárna a potravinová správa (RVPS) Senec zistila, že tento výrobok nie je vhodný na konzumáciu. Výrobok, z ktorého bola odobratá vzorka, pochádza z predajne Kaufland na Obchodnej ulici v Pezinku. Kontrolu vykonala Regionálna veterinárna a potravinová správa Senec. […]
Menej ako 1 min. min.

Potravinoví kontrolóri na základe sťažnosti spotrebiteľa odobrali úradnú vzorku v jednom z najväčších reťazcov na Slovensku. Regionálna veterinárna a potravinová správa (RVPS) Senec zistila, že tento výrobok nie je vhodný na konzumáciu.

Výrobok, z ktorého bola odobratá vzorka, pochádza z predajne Kaufland na Obchodnej ulici v Pezinku. Kontrolu vykonala Regionálna veterinárna a potravinová správa Senec.

Tento výrobok nejedzte

Ide o neochutené jemné pšenové vločky s hmotnosťou 250 g, ktoré balí Marianna Konrádová MARIANNA v Ivanke pri Dunaji. Nevyhovujúci výrobok má šaržu L 02. 01. 2024 a minimálny dátum spotreby 02. 01. 2025.

Vykonaná kontrola RVPS ukázala, že vo vzorke sa nachádza nečistý pach. Konkrétne má ísť o pach po zoxidovanom tuku. Tým sa napokon porušili požiadavky na potraviny podľa Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady.

Aj napriek tomu, že výrobok už na pultoch v obchodoch nenájdete, stále ho môžete nájsť vo svojej špajze či kuchyni. Odporúčame vám preto skontrolovať si potraviny. V prípade, že tieto vločky doma máte, za žiadnych okolností ich nekonzumujte.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

The post Kaufland sťahuje z predaja ďalšiu potravinu. Ak ju máte doma, nejedzte ju appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie