Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Každé znamenie zverokruhu má svoju vlastnú vôňu. Viete, ktorá z nich patrí práve vám?

17.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Africa Studio). Objavte vône, ktoré zodpovedajú znameniam zverokruhu. Čuch je najsilnejšie spojený s našimi emóciami. Nemáte nápady na darčeky? Zistite, ktoré tóny vôni oslovia vašu polovičku podľa horoskopu. Každé znamenie zverokruhu má svoju vlastnú vôňu. Viete, ktorá z nich patrí práve vám?Foto: shutterstock/Africa Studio Vône pre znamenia zverokruhu – […]
Menej ako 1 min. min.

17.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Africa Studio).

Objavte vône, ktoré zodpovedajú znameniam zverokruhu. Čuch je najsilnejšie spojený s našimi emóciami. Nemáte nápady na darčeky? Zistite, ktoré tóny vôni oslovia vašu polovičku podľa horoskopu.

Každé znamenie zverokruhu má svoju vlastnú vôňu. Viete, ktorá z nich patrí práve vám?
Foto: shutterstock/Africa Studio

Vône pre znamenia zverokruhu – Baran

Baran je ohnivé znamenie, ktoré ocení teplé a korenisté tóny. Čierne korenie vo výraznom vydaní je určite tou správnou voľbou. Na dosiahnutie rovnováhy dobre poslúžia jemné kvetinové oleje v luxusnom štýle. Toto znamenie tiež ocení bohato zdobený flakón ako žiadny iný.

Vône podľa znamení zverokruhu – Býk

S ohľadom na Býka sa oplatí hľadať jemné vône, ktoré sú spojené s bezstarostným detstvom. Ideálna bude fialka v kombinácii so základom zo zeleného čaju. Parfum pre Býka by mal obsahovať aj nádych tajomna a tepla.

Vône vhodné pre znamenie zverokruhu Blíženci

Osviežujúci zelený koňak s drevitým základom – to je vôňa, ktorá sa bude páčiť Blížencom. Pre vyváženosť pridajte nádych exotiky v podobe ohnivých, kožených a pižmových tónov.

Vône pre znamenia zverokruhu – Rak

Rak ocení teplé, kožené vône na čistom základe. Na dosiahnutie rovnováhy možno do vône vniesť chladivé tóny kadidla a prírodných olejov. Flakón by mal byť malý a praktický, aby sa dal vziať na cesty alebo do práce.

Vône vhodné pre znamenia zverokruhu – Lev

Pre Leva hľadajte jasné, citrusové tóny s nádychom bergamotu na drevenom základe s pižmom. Na dosiahnutie rovnováhy dobre poslúži kovový zelený čaj. Leva uspokojí len veľká fľaša.

Vône pre znamenia zverokruhu – Panna

Pannu poteší horké ovocie na silnom zemitom základe. Zelené figy a jemné, delikátne vône sú tým správnym smerom. Flakón by mal byť romantický, najlepšie v tvare srdca.

Vône vhodné pre vaše znamenie zverokruhu – Váhy

Váhy sa cítia dokonale zabalené do romantickej kvetinovej vône na luxusnom základe. Mohla by to byť ruža s teplým a korenistým nádychom. Flakón môže tiež pripomínať kvetinu vo vašej obľúbenej farbe.

Vône pre znamenia zverokruhu – Škorpión

Škorpión je znamenie, ktoré patrí medzi hráčov a ak si chcete získať jeho srdce, určite by ste mali siahnuť po trochu ťažších a temnejších tónoch. Užitočných je aj niekoľko jemných smerov na zelenom základe.

Objavte vône, ktoré zodpovedajú znameniam zverokruhu.
Foto: shutterstock/New Africa

Vône vhodné pre znamenia zverokruhu – Strelec

Strelci majú radi konkrétnosť a poteší ich ohnivý parfum na pižmovom základe. Na dosiahnutie rovnováhy pridajte niekoľko osviežujúcich tónov. Vysoký, štíhly flakón – to je dobrý smer.

Vône pre znamenia zverokruhu – Kozorožec

V tomto prípade budú dobre fungovať chladné vône inšpirované kadidlom na neutrálnom základe. Ako doplnok budú dobre fungovať niektoré teplé, kožené tóny so silným zameraním na klasiku.

Vône podľa znamení zverokruhu – Vodnár

Pre Vodnára by bol ideálny ľahký parfum s citrusovou vôňou a prírodným drevitým základom, najlepšie vo forme priehľadnej guľôčky.

Vône vhodné pre znamenia zverokruhu – Ryby

Rybám najlepšie padne čistá, zasnená vôňa s ovocnou arómou a zeleným základom. Flakón by mal pripomínať malé umelecké dielo.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Oblečenie mám len v tejto farbe. Ľudia ho neustále chvália. Je to zásluha hviezd

Prílev hotovosti alebo možno neplánované výdavky? Pozrite si svoj finančný horoskop

The post Každé znamenie zverokruhu má svoju vlastnú vôňu. Viete, ktorá z nich patrí práve vám? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie