Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Každý večer si lepí pásku na čelo. Je to trik, ktorý používala jej prababička v roku 1889. „Mám 41 rokov a ešte som nepoužila botox“

7.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: TikTok/@ helenkmorrison). Čo keby existoval spôsob, ako predchádzať vráskam a zbaviť sa ich bez botoxu? Ukázalo sa, že trik z roku 1889 môže poskytnúť práve toto. Jedna žena prezradila, ako ho používa a vo veku 41 rokov si užíva bezchybnú pleť. Ako predchádzať vráskam a zbaviť sa ich bez […]
Menej ako 1 min. min.

7.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: TikTok/@ helenkmorrison).

Čo keby existoval spôsob, ako predchádzať vráskam a zbaviť sa ich bez botoxu? Ukázalo sa, že trik z roku 1889 môže poskytnúť práve toto. Jedna žena prezradila, ako ho používa a vo veku 41 rokov si užíva bezchybnú pleť.

Ako predchádzať vráskam a zbaviť sa ich bez botoxu?
Foto: TikTok/@ helenkmorrison

Aplikácia TikTok je virtuálnou baňou najpopulárnejších trendov v starostlivosti o pleť a krásu, inovatívnych trikov a spoľahlivých tipov v rôznych oblastiach života. Mnohé z nich si získavajú čoraz viac priaznivcov. Tento rok sa čoraz populárnejším stáva zdanlivo bizarný trik na vrásky, brázdy a linky na tvári.

Kombináciou technológie masiek a módnych účinných látok boli náplasti proti starnutiu vyvinuté už v roku 1889. Boli vytvorené ako neinvazívna alternatíva k botoxu na minimalizáciu výskytu jemných liniek a vrások. Sú určené na aplikáciu cez noc v pohodlí domova. Ich účinnosť dokazuje Helen Morrison na svojich sociálnych sieťach.

Ako vyhladiť čelo bez botoxu? Domáci spôsob na vrásky bez estetických zákrokov

Helen Morrison, ktorá pôsobí na TikToku pod pseudonymom @helenkmorrison, už mnoho rokov používa špeciálne náplasti aplikované na čelo na postupné zmenšovanie vrások. Nie je to len tak hocijaký výrobok, pretože za vznikom značky stojí jej prababička, ktorá v roku 1889 prišla s nápadom redukovať výskyt vrások a zvýšiť tonus pokožky tváre pomocou náplastí.

Vo videu, ktoré zverejnila na TikToku, 41-ročná žena demonštruje účinky ich aplikácie na čelo. Po celonočnom spánku si náplasti jemne stiahne z pokožky a predvádza výsledky, z ktorých sa teší. Zaujímavosťou je, že ich možno aplikovať aj na vrásky na tvári, vranie nohy alebo medzi obočím. Morrison tvrdí, že nikdy nepoužila botox a za svoju hladkú pleť vďačí pravidelnému používaniu triku svojej prababičky.

„Mám 41 rokov a nikdy som nepoužila botox a ani nebudem musieť“

tvrdí vo vidéu

Ako vyhladiť vrásky doma? Tejpovanie tváre

Mnohým sa môže zdať, že použitie tejpu na okamžité vyhladenie tváre a vypnutie vrások je niečo nové. Pravda je však trochu iná. Kineziotaping tváre je jedným z najstarších hollywoodskych tajomstiev, ktoré používali napríklad Marlene Dietrich a Joan Crawford. Ide o neinvazívnu alternatívu botoxu, o ktorej nás lekári ubezpečujú, že je bezpečná a nie je spojená s veľkými rizikami. Niektoré vedľajšie účinky by sme mali brať do úvahy. Doktor Craig Lehman v rozhovore pre portál verywellhealth.com vysvetľuje, že „lepenie tejpu na tvár nemá žiadne nevýhody. Je to niečo, čo si môžete nalepiť, ale dlhodobé používanie môže spôsobiť podráždenie“. Je dôležité vyberať si tejpy, ktorých lepidlo bolo dermatologicky testované, aby sa predišlo alergickým reakciám. Ideálne je aplikovať pásku na malú oblasť pokožky na niekoľko hodín.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Domáci elixír z „nápoja bohov“ za 2 eurá pôsobí na vašu tvár ako peptidy. Najväčší nepriateľ vrások

Stojí 5 € a pôsobí na tvár ako peptidy. Vyhladzuje a redukuje vzhľad vraních nôh

The post Každý večer si lepí pásku na čelo. Je to trik, ktorý používala jej prababička v roku 1889. „Mám 41 rokov a ešte som nepoužila botox“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie