Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kde mať peniaze doma? Určite nie v zásuvke na spodnú bielizeň. Sú tu oveľa lepšie skrýše

26.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Viktor Kintop). Kde mať peniaze doma? Aj keď väčšina z nás má účty v bankách, stále sa vyskytnú chvíle, keď hotovosť držíme v povestnej ponožke. Kde ju najlepšie schovať, aby ste sa vyhli prípadnej krádeži? Kde mať peniaze doma?Foto: shutterstock.com/Viktor Kintop Hotovosť bude užitočná, keď budeme čeliť zlyhaniu bankového […]
Menej ako 1 min. min.

26.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Viktor Kintop).

Kde mať peniaze doma? Aj keď väčšina z nás má účty v bankách, stále sa vyskytnú chvíle, keď hotovosť držíme v povestnej ponožke. Kde ju najlepšie schovať, aby ste sa vyhli prípadnej krádeži?

Kde mať peniaze doma?
Foto: shutterstock.com/Viktor Kintop

Hotovosť bude užitočná, keď budeme čeliť zlyhaniu bankového systému. Kde mať peniaze doma, aby sa nestali obeťou zlodejov? Tu sú niektoré z najlepších úkrytov, na ktoré zlodej ani nepomyslí.

Kde mať peniaze doma? Je nepravdepodobné, že by zlodej tieto miesta skontroloval

Dobrým nápadom na uloženie hotovosti je vložiť ju do prázdnej a nepriehľadnej fľaše od alkoholu. Nebudete vidieť, čo je vo vnútri, a zlodej pravdepodobne nebude siahať po nápoji, pretože fľaša umiestnená v bare nevzbudí podozrenie.

Peniaze môžete vložiť aj do škatúľ na jedlo, napr. do obalu od krúp alebo ryže, a potom obal prelepiť páskou, aby vyzeral ako neotvorený.

Skvelým nápadom je aj vložiť peniaze do kvetu, ak máte kvetináče s misou. Bankovky by mali byť umiestnené na dne, zabalené v uzatvárateľnom vrecku a zakryté kvetináčom.

Vyskúšať môžete aj trik s obálkou. Hotovosť vložíme do obálky a nalepíme na nenápadné miesto, napríklad za kuchynské skrinky alebo za chladničku.

POZOR! Prvé pravidlo, ktoré si treba zapamätať, je rozptýlenie. Nedávajte všetky naše úspory na jedno miesto, pretože ak zlodej objaví skrýšu, prídeme o všetko.

Kde Slováci skrývajú peniaze doma? Tieto „skrýše“ sú zrejmé. Zlodej ich okamžite objaví

Ak nechceme, aby sa peniaze stratili, je lepšie sa týmto úkrytom vyhnúť. Kde Slováci skrývajú peniaze doma? Tu sú najobľúbenejšie miesta.

Zásuvka so spodnou bielizňou alebo police s posteľnou bielizňou či uterákmi, pretože práve tu sa zlodej pozrie ako prvý.

Uzamykateľná skrinka. Otváranie je pre zlodeja ľahké a kľúč naznačuje, že vo vnútri môže byť niečo cenné.

Pod matracom postele. Práve sem Slováci často umiestňujú svoje cennosti a zlodeji to dobre vedia.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vôbec nie výsledok testu IQ. Týchto sedem vlastností svedčí o vysokej inteligencii. Jedna z nich vás prekvapí

Nevyhadzujte, ale šetrite. Vďaka tomuto triku bude zatuchnuté oblečenie vyzerať ako nové. Nie je to ocot

The post Kde mať peniaze doma? Určite nie v zásuvke na spodnú bielizeň. Sú tu oveľa lepšie skrýše appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie