Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

KDH oceňuje Ficovu schopnosť odpustiť útočníkovi, volá však po politickom pokoji 

Predseda vlády Robert Fico sa v stredu prvýkrát po atentáte z 15. mája prihovoril ľuďom vo videu. 
Menej ako 1 min. min.

6.6.2024 (SITA.sk) – Kresťanskodemokratické hnutie (KDH) ocenilo, že sa zdravotný stav predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SD) zlepšuje a že dokázal útočníkovi odpustiť.

„Pre Slovensko je aj po jeho prejave stále potrebné prinášať pokoj. V KDH sme nikdy na nikoho osobne neútočili a nebudeme tak robiť ani v budúcnosti. Úlohou zodpovedných politikov je totiž šíriť pokoj a prinášať riešenia pre ľudí a pre Slovensko,“ uviedol predseda kresťanských demokratov Milan Majerský.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Podľa predsedu hnutia Slovensko Igora Matoviča polovička ľudu očakávala, že Ficovi „pohľad smrti do očí“ prinavráti svedomie. „Zostala sklamaná. 15 minút žlče, nenávisti, krivého obviňovania, lží a bohapustých výmyslov. Nuž márne sme sa nádejali,“ reagoval líder hnutia na prvé slová predsedu vlády po atentáte.

Viac k témam: Ficova vláda 2023 – 2027 (koalícia Smer-SD Hlas-SD SNS), Opozícia, predseda hnutia Slovensko, predseda kresťanských demokratov, Predseda vlády, Streľba na premiéra Roberta Fica v Handlovej, zdravotný stav
Zdroj: SITA.sk – KDH oceňuje Ficovu schopnosť odpustiť útočníkovi, volá však po politickom pokoji  © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie