Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

KDH stojí za tým, aby Taraba odmietol návrh zákona Európskej únie!

Kresťanskí demokrati vyzvali podpredsedu vlády a ministra životného prostredia Tomáša Tarabu, aby neohrozoval slovenských farmárov a odmietol návrh zákona Európskej únie o obnove prírody. KDH upozorňuje, že zákon môže ohroziť živobytie európskych farmárov, narušiť dlho zavedené dodávateľské reťazce a dokonca nevhodne ovplyvniť základné funkcie územia obcí a miest. Kresťanskí demokrati vyzvali podpredsedu vlády a ministra životného […]
Menej ako 1 min. min.

Kresťanskí demokrati vyzvali podpredsedu vlády a ministra životného prostredia Tomáša Tarabu, aby neohrozoval slovenských farmárov a odmietol návrh zákona Európskej únie o obnove prírody. KDH upozorňuje, že zákon môže ohroziť živobytie európskych farmárov, narušiť dlho zavedené dodávateľské reťazce a dokonca nevhodne ovplyvniť základné funkcie územia obcí a miest.

Kresťanskí demokrati vyzvali podpredsedu vlády a ministra životného prostredia Tomáša Tarabu (nom. SNS), aby neohrozoval slovenských farmárov a odmietol návrh zákona Európskej únie (EÚ) o obnove prírody. Kresťansko demokratické hnutie (KDH) uviedlo, že po schválení zákona v europarlamente 27. februára bude mať posledné slovo Rada ministrov životného prostredia 25. marca, ktorá môže tento kontroverzný zákon definitívne potvrdiť alebo zastaviť.

Podľa KDH sa očakáva tesné hlasovanie, podobne ako to bolo v Európskom parlamente. Slovensko ale figuruje medzi krajinami, ktoré zákon podporia, a to môže byť rozhodujúci hlas pre získanie potrebnej kvalifikovanej väčšiny. KDH ďalej upozorňuje, že zákon môže ohroziť živobytie európskych farmárov, narušiť dlho zavedené dodávateľské reťazce a dokonca nevhodne ovplyvniť základné funkcie územia obcí a miest.

The post KDH stojí za tým, aby Taraba odmietol návrh zákona Európskej únie! appeared first on Mimoriadne správy.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie