Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

“Keď rozkvitne mesto Šurany – fotoobjektívom Renáty Kozlíkovej”

Mesto Šurany je miestom, kde život plynie vo svojej vlastnej melódii. Zdá sa, že každá ulička, každé námestie a každá budova má svoj vlastný príbeh na vyrozprávanie. A práve tieto príbehy sa stali základom pre nezabudnuteľnú výstavu fotografií s názvom "Keď rozkvitne mesto Šurany", zachytených talentovanou fotografkou Renátou Kozlíkovou. Ako informuje mesto Šurany, výstava ponúka […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Šurany je miestom, kde život plynie vo svojej vlastnej melódii. Zdá sa, že každá ulička, každé námestie a každá budova má svoj vlastný príbeh na vyrozprávanie. A práve tieto príbehy sa stali základom pre nezabudnuteľnú výstavu fotografií s názvom “Keď rozkvitne mesto Šurany”, zachytených talentovanou fotografkou Renátou Kozlíkovou.

Ako informuje mesto Šurany, výstava ponúka nádherný pohľad na každodenný život v Šuranoch cez objektív Kozlíkovej, ktorý vie zachytiť nielen krásu mesta, ale aj jeho dušu. Každý snímok je ako okno do sveta, ktorý ožíva v rôznych ročných obdobiach a situáciách.

Zimné scenérie s popadaným snehom a ľadom, jarné prebudenie prírody so zelenými vetvičkami a kvitnúcimi kvetmi, letná ruchľavosť plná veselých ľudí a jesenné farebné lístie, ktoré tancuje vo vetre – to všetko je zachytené v jedinečných fotografických záberoch, ktoré nás vtiahnu do sveta krásy a harmónie.

Kozlíkova dokáže prostredníctvom svojho objektívu vystihnúť nielen vonkajšiu krásu mesta, ale aj jeho vnútornú silu a energiu. Jej fotografie nám prinášajú pocit domova a pripomínajú nám, že každá ulica, každý park a každá budova má svoju vlastnú identitu a šarm, ktorý ju robí jedinečnou.

Táto výstava je nielen oslavou krásy mesta Šurany, ale aj oslavou umeleckej vášne a talentu Renáty Kozlíkovej. Je to príležitosť pre všetkých milovníkov fotografie a krásy mesta, aby sa zastavili a obdivovali to, čo nás obklopuje každý deň, ale často si to nevšímame.

Takže pozývame všetkých obyvateľov Šurian a okolitých miest na túto nezabudnuteľnú výstavu, aby sme spoločne objavili, ako rozkvitne naše mesto Šurany cez objektív Renáty Kozlíkovej.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie