Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Keď sa narodil, vážil 7 kg. Po 41 rokoch je stále považovaný za obra. Každý deň sa ho pýtajú na jeho výšku

2.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@InsideEdition). apríla 1983 sa v meste Toms River narodil chlapček, ktorý vážil viac ako 7 kg. Malý Kevin vyvolal ošiaľ po celom svete a dostal sa na titulné stránky novín. Odvtedy uplynulo 41 rokov a muž stále šokuje svojím vzhľadom. Narodil sa veľký a taký aj zostal.Foto: youtube.com/@InsideEdition Kevin […]
Menej ako 1 min. min.

2.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@InsideEdition).

apríla 1983 sa v meste Toms River narodil chlapček, ktorý vážil viac ako 7 kg. Malý Kevin vyvolal ošiaľ po celom svete a dostal sa na titulné stránky novín. Odvtedy uplynulo 41 rokov a muž stále šokuje svojím vzhľadom.

Narodil sa veľký a taký aj zostal.
Foto: youtube.com/@InsideEdition

Kevin Clark bol považovaný za najväčšieho novorodenca, akého kedy videli v New Jersey. Pri narodení vážil približne 7,43 kg. Jeho matka Patricia očakávala, že chlapec bude veľký, keďže v jej rodine sa často rodili deti s nezvyčajnou hmotnosťou. Nebola však pripravená na to, že sa jej syn stane predmetom celosvetovej pozornosti.

Narodil sa veľký a taký aj zostal. Po 41 rokoch meria viac ako dva metre

Clark sa nezmestil do postieľky a všetko detské oblečenie mu bolo príliš malé. Rodičia sa najprv obávali, že jeho váha a výška sú dôsledkom nejakej choroby. Ukázalo sa však, že chlapec je zdravý. – ‚Predtým, ako som ho prvýkrát dojčila, sa ma lekár spýtal, či radšej je mäso a zemiaky,‘ povedala Patricia Clarková v jednom rozhovore. Kevin sa vyvíjal veľmi rýchlym tempom.

V 12 rokoch už meral viac ako 170 cm a keď išiel na strednú školu, meracie pásmo ukazovalo 195 cm. Teraz má Kevin 41 rokov, váži 136 kg a meria 205,74 cm. Jeho veľkosť topánok je 50. Žije v Severnej Karolíne a venuje sa biomedicínskemu inžinierstvu. Video s príbehom tohto muža sa objavilo na kanáli Inside Edition na YouTube v roku 2020.

Kevin to v škole nemal ľahké.

Očakávali od neho, že bude basketbalistom. On si vybral políciu a armádu

Kevin to v škole nemal ľahké. Spolužiaci sa vysmievali z jeho výšky a učitelia očakávali, že bude hrať basketbal. Mal tiež problém nájsť v obchodoch vhodné oblečenie a topánky. Celý čas sa však mohol spoľahnúť na pomoc svojich rodičov. – ‚Vždy ma veľmi podporovali a dovolili mi byť tým, kým som, bez akýchkoľvek očakávaní,‘ povedal Clark. Predtým, ako sa dal na biomedicínske inžinierstvo, bol súčasťou letectva a vojenským policajtom v Texase. – Neuplynie deň, aby sa ma niekto nepýtal, aký som vysoký. Nikdy som sa nedokázal skryť v dave,“ priznal. Ani Kevinova manželka nepatrí medzi najnižšie ženy, keďže meria 180 cm. Na doplnenie si manželia adoptovali nemeckého ohaře. Toto plemeno psa sa považuje za obra, jedného z najväčších na svete. Citovali v NYPOST.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako 10-ročná merala cez 2 metre. Dnes je najvyššou ženou na svete. Nedávno prekonala svoj 6. rekord

Má 29 rokov a 62,8 cm. Najvyššia žena sveta si nechce založiť rodinu. „Nemám rada deti“.

The post Keď sa narodil, vážil 7 kg. Po 41 rokoch je stále považovaný za obra. Každý deň sa ho pýtajú na jeho výšku appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie