Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kedysi boli gýč, dnes ich chce každá. Toto sú najmodernejšie nechty roku 2024. Manikérky majú plne ruky prace

5.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/unive). Aká farba nechtov na leto 2024 a aké budú najtrendovejšie nechty v roku 2024? Toto je najlepší čas na návštevu manikérky pre novú manikúru. Na výber je veľa možností, ktoré sa hodia na rôzne príležitosti. Tieto tri však vyniknú obzvlášť výrazne. Aká farba nechtov na leto 2024 a […]
Menej ako 1 min. min.

5.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/unive).

Aká farba nechtov na leto 2024 a aké budú najtrendovejšie nechty v roku 2024? Toto je najlepší čas na návštevu manikérky pre novú manikúru. Na výber je veľa možností, ktoré sa hodia na rôzne príležitosti. Tieto tri však vyniknú obzvlášť výrazne.

Aká farba nechtov na leto 2024 a aké budú najtrendovejšie nechty v roku 2024?
Foto: shutterstock/unive

Leto je obdobím, keď si rovnako často vyberáme svetlé oblečenie v tlmených farbách, ako aj odvážne, pestré a často bláznivé vzory. Trendy sú nielen v móde, ale aj v nechtovom dizajne. Pozrite si najmodernejšie nechty na leto 2024.

Najmódnejšie nechty 2024. Trendy spred rokov sú opäť v obľube

Vzory nechtov sa takmer každý rok v letnej sezóne vracajú vo veľkom štýle. Tentoraz budú kraľovať umelecké malé diela inšpirované dovolenkami, prázdninami alebo pochúťkami, ale aj jemné kvetinové vzory a nálepky, známe z roku 2000 a ideálne na každý deň.

Vzory na nechtoch a nálepky nie sú jediným trendom spred rokov, ktorý sa vracia. Francúzska manikúra je klasika, ktorá sa v mierne odlišnej verzii vracia znova a znova. Hodí sa nielen typicky elegantný vzhľad s pastelovými farbami na končekoch.

V skutočnosti budú v lete 2024 jedny z najmodernejších francúzskych nechtov tie známe z roku 2000, t. j. s tradičnou bielou špičkou, podkladom v prirodzenej farbe nechta a niekoľkými farebnými akcentmi, najlepšie v neónových farbách. Tie by mohli zahŕňať napríklad vzory na jednom alebo dvoch prstoch.

Aká farba nechtov na leto 2024? Rozhodnite sa pre neónové

Po mesiacoch dominancie „quiet luxury“ nechtov a tlmených farieb čo najbližšie k prirodzenosti sa do popredia opäť dostávajú bláznivé farby a vzory v jednoznačne letných odtieňoch. Neónové nechty sa dajú upraviť rôznymi spôsobmi, nielen nalakovať jednotnou, povinnou šťavnatou farbou.

Nechty môžete tiež obmieňať rôznymi vzormi, nevyhnutne s dovolenkovými motívmi v správnej farebnej škále. Ktoré vzory sú najlepšie? Ovocie, ale aj srdiečka, pláže, palmy, motýle… Predstavivosť je len na vás. Skvelou voľbou je aj pestrofarebná manikúra vo všetkých farbách dúhy.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Sú veľmi jemné, no aj tak ich chce každá. Takéto nechty vám budú závidieť všetky kamarátky

V roku 2024 sú „ballet nails“ snom každej fanúšičky francúzskej manikúry. Ďalším bonusom sú štíhle prsty

The post Kedysi boli gýč, dnes ich chce každá. Toto sú najmodernejšie nechty roku 2024. Manikérky majú plne ruky prace appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie