Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kiyosaki: Bitcoin bude už v auguste na cene 350 000 dolárov

Bitcoin doslova brutálne porastie. Renomovaný autor a finančný poradca Robert Kiyosaki vydal pre Bitcoin šokujúcu predikciu: Ten podľa jeho názoru dosiahne hodnotu 350 000 dolárov už v najbližších mesiacoch. Okrem toho vyjadril Kiyosaki optimizmus aj ohľadom dvoch ďalších popredných kryptomien – Etherea a Solany, ktoré sú v kryptomenovej komunite populárne. Bitcoin na ceste k 350 […]
Menej ako 1 min. min.

Bitcoin doslova brutálne porastie. Renomovaný autor a finančný poradca Robert Kiyosaki vydal pre Bitcoin šokujúcu predikciu: Ten podľa jeho názoru dosiahne hodnotu 350 000 dolárov už v najbližších mesiacoch.

Okrem toho vyjadril Kiyosaki optimizmus aj ohľadom dvoch ďalších popredných kryptomien – Etherea a Solany, ktoré sú v kryptomenovej komunite populárne.

Bitcoin na ceste k 350 000 USD

Robert Kiyosaki, ktorý už dlhšie podporuje investície do Bitcoinu, opäť prehlásil, že jeho predpoveď o dosiahnutí ceny 350 000 USD nie je len špekuláciou. Podľa vlastných slov ju založil na pevných ekonomických základoch a analýzach. Kiyosaki verí, že súčasné ekonomické prostredie, charakterizované rastúcou infláciou a nestabilitou tradičných finančných trhov, vytvára ideálne podmienky pre nárast ceny najväčšej kryptomeny.

Vreau sa analizam predicția surprinzătoare a lui Robert Kiyosaki despre Bitcoin și dacă este posibil ca acesta să atingă 350.000 USD până în august 2024 sau ce criptomonede sa cumparam ca sa ne protejam. De asemenea, vom discuta despre alte noutăți interesante din lumea crypto și… pic.twitter.com/tkkVwBlW31

— Sunt Motivat🥷$BEYOND (@SuntMotivat) June 6, 2024

Kiyosaki poukazuje na to, že Bitcoin, ako decentralizovaná digitálna mena, poskytuje bezpečný prístav pre investorov; špeciálne pre tých, ktorí hľadajú ochranu pred infláciou a znehodnotením fiat mien. Zároveň zdôrazňuje, že rastúci záujem inštitucionálnych investorov a prijatie Bitcoinu veľkými korporáciami prispieva k zvýšeniu jeho hodnoty a dôveryhodnosti na trhu.

92%

Bitcoin za posledný rok vyrástol o 150 %.

Začni aj ty zarábať na raste.

Sponzorovaný obsah

Aj ďalšie kryptomeny

Optimisticky však Robert Kiyosaki nazerá aj na Ethereum či Solanu.

Ethereum, druhá najväčšia kryptomena podľa trhovej kapitalizácie, je podľa Kiyosakiho kľúčovým hráčom v oblasti decentralizovaných aplikácií (dApps) a smart kontraktov. Ethereum sa stalo základnou platformou pre množstvo inovácií v oblasti decentralizovaného financovania (DeFi), čo posilňuje jeho dlhodobý rastový potenciál.

Solana, ktorá sa v posledných rokoch rýchlo etablovala ako jedna z najvýznamnejších blockchainových platforiem, je taktiež predmetom Kiyosakiho pozitívnych vyhliadok. Solana je známa svojou vysokou rýchlosťou transakcií a nízkymi poplatkami, čo z nej robí atraktívnu alternatívu predovšetkým pre vývojárov a používateľov decentralizovaných aplikácií. Kiyosaki verí, že Solana má potenciál ďalej rásť a konkurovať Ethereu v oblasti decentralizovaných financií a smart kontraktov.

Kiyosakiho odvážne predpovede vyvolali rôzne reakcie tak v kryptomenovej komunite, ako aj medzi finančnými analytikmi. Niektorí odborníci skeptickí a upozorňujú na volatilitu kryptomien a možné riziká spojené s takými vysokými cenovými cieľmi. Na druhej strane, mnohí podporovatelia Bitcoinu a iných kryptomien Kiyosakiho optimizmus vítajú.

Robert Kiyosaki svojimi predpoveďami opäť rozprúdil diskusie o budúcnosti kryptomien. Jeho tvrdenie, že Bitcoin dosiahne 350 000 USD do augusta, a jeho optimistický pohľad na Ethereum a Solanu zdôrazňujú potenciál týchto digitálnych aktív v súčasnom ekonomickom prostredí. Bez ohľadu na to, či sa jeho predpovede naplnia, Kiyosakiho názory prispievajú k širšiemu pochopeniu a diskusii o kryptomenách ako legitímnych investičných nástrojoch.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

The post Kiyosaki: Bitcoin bude už v auguste na cene 350 000 dolárov appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie