Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Klára Issová zažila neveru na vlastnej koži, nielen vo filme

11.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/klaraissova). Obľúbená česká herečka Klára Issová zahviezdila v zaujímavom slovenskom seriáli Zrada, ktorý práve dychtivo pozerajú Slováci na obrazovkách TV Markíza. Túto rolu prijala po dlhšom zvažovaní, keďže sa necítila na to, kvôli slovenčine a intímnym scénam. Klára Issová prežila neveru na vlastnej koži.Foto: instagram.com/klaraissova Seriál Zrada na obrazovkách […]
Menej ako 1 min. min.

11.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/klaraissova).

Obľúbená česká herečka Klára Issová zahviezdila v zaujímavom slovenskom seriáli Zrada, ktorý práve dychtivo pozerajú Slováci na obrazovkách TV Markíza. Túto rolu prijala po dlhšom zvažovaní, keďže sa necítila na to, kvôli slovenčine a intímnym scénam.

Klára Issová prežila neveru na vlastnej koži.
Foto: instagram.com/klaraissova

Seriál Zrada na obrazovkách

Seriál Zrada si hneď na televíznych obrazovkách získal svojich verných fanúšikov. Pálčivá téma, cez ktorú sa musela preniesť nejedna žena! V seriáli ide o to, že manžel, Jakub, podviedol svoju manželku, úspešnú lekárku Evu, s oveľa mladšou ženou, s ktorou má dieťa. Kláru to v seriáli úplne psychicky položilo, zničilo jej to život a z úspešnej lekárky sa nakoniec stala psychická troska.

Tento seriál si okamžite získal srdcia žien, ale aj mužov. Teší sa veľkému úspechu, možno aj preto, že táto téma je v súčasnej dobe veľmi populárna.

Klára Issová prežila neveru na vlastnej koži

Klára Issová mala v minulosti partnera, žiaľ, nedopadlo to podľa jej predstáv. Sama si odžila neveru, keď jej muž utiekol za inou. Zradu si teda vyskúšala na vlastnej koži. Údajne sa jej partner zamiloval do jej sesternice pri natáčaní filmu.

„Život je niekedy zaujímavý a človek nikdy nevie, kam ho jeho cesty zavedú. Nám sa síce stala táto zapeklitá situácia, ale nie preto, aby niekto niekoho niekomu odviedol. Prebehlo to veľmi čisto. Skôr je to o tom, že človek hľadá partnera pre život, niekoho, s kým si rozumie, s kým má rovnaké svety,“

– cituje Kláru český portál blesk.cz.

Klára veľmi ťažko znášala neveru svojho partnera, po rokoch sa však so všetkým zmierila a zdá sa, že je už vyrovnaná so svojím osudom.

„Keď človek neodpustí, najviac to ublíži vám samým. Pozrite, to je moje súkromie, ktoré nerada riešim. Vôbec sa k tomu nechcem vyjadrovať, ani či som odpustila, alebo neodpustila“

– povedala Klára Issová pre Nový Čas.

Dlhé roky sa nerozprávala ani so sesternicou a ani s bývalým mužom, dnes je už nad vecou a dokonca sa v spoločnosti s nimi ukázala v roku 2017 na karlovarskom filmovom festivale. Čas zahojil všetky rany a utíšil jej hnev.

POZRITE TIEŽ AJ: Pavol Habera a Daniela Peštová si žijú na vysokej nohe!

Ako sa jej natáčala Zrada so slovenskými kolegami?

Klára vo viacerých rozhovoroch pre médiá tvrdí, že všetci boli k nej veľmi milí, profesionálni a vníma ich tiež ako kamarátov, nielen kolegov. Zžila sa úplne so svojou rolou. Taktiež posteľné scény sa jej natáčali veľmi dobre a prekonala svoj ostych, pretože jej kolegovia boli skvelí a odohrali to profesionálne. Klára Issová je vďačná, že mohla byť hlavnou postavou úspešného slovenského seriálu, ktorý si získal toľké srdcia.

Klára Issová.
Foto: instagram.com/klaraissova

Klára Issová.
Foto: instagram.com/klaraissova

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Barbora Švidraňová je samoživiteľka, jej taliansky ex partner na malého neprispieva

Daniela Hantuchová ukázala oveľa staršieho PARTNERA

The post Klára Issová zažila neveru na vlastnej koži, nielen vo filme appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie