Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Klasická francúzska manikúra ide do úzadia. Teraz sa zameriame na skutočne jarnú manikúru

18.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KOBRIN PHOTO). Francúzske nechty sú rozhodne nadčasovou klasikou, ktorá už roky nevychádza z módy. Túto sezónu však stavte na jarné farby a ľahké zdobenie. Tento typ manikúry dodáva nádych originality. Navyše sa dokonale hodí k trendom. Túto sezónu stavte na jarné farby a ľahké zdobenie.Tento typ manikúry dodáva nádych […]
Menej ako 1 min. min.

18.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KOBRIN PHOTO).

Francúzske nechty sú rozhodne nadčasovou klasikou, ktorá už roky nevychádza z módy. Túto sezónu však stavte na jarné farby a ľahké zdobenie. Tento typ manikúry dodáva nádych originality. Navyše sa dokonale hodí k trendom.

Túto sezónu stavte na jarné farby a ľahké zdobenie.Tento typ manikúry dodáva nádych originality.
Foto: shutterstock/KOBRIN PHOTO

Pre mnohé ženy sú upravené nechty dôležitou súčasťou ich imidžu. Nadčasové francúzske nechty – najmä vo svetlých odtieňoch – už mnoho rokov kraľujú trendom. V súčasnosti sú ženy bláznivé do svetlých jarných pastelových farieb a výrazného zdobenia. Obľúbenými sa stali minimalistické, farebné kvetinové vzory. Tu sú najmodernejšie vzhľadové trendy pre túto sezónu.

Kvety na nechtoch dobyli svet manikúry. Kvetinové nechty sú pre túto sezónu úplným trendom

Kvetinové nechty dobývajú svet manikúry. Tento trend očaril minimalistov aj maximalistov. Tento typ zdobenia vyzerá najlepšie na klasickom béžovom alebo mliečnom podklade, ale rovnako zaujímavou kombináciou by bolo použitie kvetinových vzorov na pastelových odtieňoch.

Pastelové farby a jemné ozdoby. Najobľúbenejšia manikúra na jar

Fanúšikov farebných nechtov poteší, že kvetinové ozdoby a pastelové odtiene sú dokonalou kombináciou pre jarnú manikúru. Stojí však za to venovať pozornosť výberu farebného prevedenia – na jemnej farbe môžu byť najlepšou voľbou vzory v bielej farbe alebo v mliečnom odtieni.

Niečo pre fanúšikov klasiky. Francúzska s kvetmi je tiež pútavá

Ak ste však fanúšičkou klasickej francúzskej, môžete ju doplniť jemnou kvetinovou ozdobou. Táto kombinácia je trendová a zároveň nadčasová a elegantná. Navyše tento typ manikúry bude vyzerať skvele na akejkoľvek dĺžke nechta.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ohúrte nimi svojich známych! „Čipkované nechty“ sú symbolom luxusu a elegancie. Ideálne pre elegantné ženy

Farby na nechty pre ženy 50+. Týmto odtieňom sa určite vyhnite

The post Klasická francúzska manikúra ide do úzadia. Teraz sa zameriame na skutočne jarnú manikúru appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie