Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Klavír pre strednú odbornú školu s VJM v Senci

  Žiaci pre školu získali nový klavír. Podarilo sa to vďaka projektu „Participatívny rozpočet na školách“, ktorý podporuje Európska únia a realizuje Bratislavský samosprávny kraj. Cieľom projektu je, aby žiakov zapojil do vylepšenia a skrášlenia školského prostredia. Súčasťou procesu je, že zapojené tímy predvedú svoje nápady, snažia sa rozumne rozdeliť 500 eurovú čiastku, s ktorou môžu disponovať. Následne […]
Menej ako 1 min. min.

 

Žiaci pre školu získali nový klavír. Podarilo sa to vďaka projektu „Participatívny rozpočet na školách“, ktorý podporuje Európska únia a realizuje Bratislavský samosprávny kraj. Cieľom projektu je, aby žiakov zapojil do vylepšenia a skrášlenia školského prostredia. Súčasťou procesu je, že zapojené tímy predvedú svoje nápady, snažia sa rozumne rozdeliť 500 eurovú čiastku, s ktorou môžu disponovať. Následne prezentujú svoje nápady ostatným žiakom a nasleduje hlasovanie. Uskutoční sa projekt, ktorý získal najviac hlasov.

Naša škola sa už druhýkrát zapojila do tohto projektu. Z nápadov sa tento rok stal víťazom nový elektrický klavír, ktorý v prvom rade bude slúžiť žiačkam pedagogického odboru na rozvíjanie hudobných schopností. Na druhom mieste sa umiestnil polyfunkčný hrací stôl, ktorý bol pre viacerých žiakov taký atraktívny, že škola sa rozhodla podporiť aj tento projekt.

https://sosvjmsenec.sk/

Zongora az szenci szakközépiskolának

Diákjaink vadonatúj zongorát szereztek az iskolának. Ezt a „részvételi költségvetés az iskolákban“ (Participatívny rozpočet na školách) elnevezésű projekten keresztül sikerült, amit az Európai únió támogat, és a Pozsony Megyei Önkormányzat valósít meg. A projekt célja, hogy a diákokat bekapcsolja iskolai környezetük jobbá, szebbé tételébe. A folyamat része, hogy a bekapcsolódó csapatok ötletelnek, próbálják ésszerűen elosztani a rendelkezésükre álló pénzösszeget, ami 500 euró. Ezután prezentálják társaiknak az ötleteket, majd szavazás következik. A nyertes projekt megvalósításra kerül.

Iskolánk idén már második alkalommal vett részt a projektben. Az ötletekből ez alkalommal egy új villanyzongora került ki győztesen, ami elsősorban óvodapedagógia szakos diákjaink zenei fejlődését segíti majd. A második helyen végzett ötlet, egy polifunkciós játékasztal, szintén sokaknak elnyerte a tetszését, így az iskola támogatásával ez is megvalósulhat.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie