Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Klimatická agenda ve Vatikánu: Papež se sešel s Al Gorem

Bergoglio byl na svůj post dosazen právě proto, aby pomohl prosadit globalistickou agendu. To mimo jiné obnáší výměnu obyvatel, islamizaci, ale i podporu LGBTQ nebo klimatické agendy. Papež byl i velkým propagátorem genových injekcí a dlouhodobě podporuje propotratové politiky. Není tedy divu, že si přímo do Vatikánu pozval i jednoho z čelních klimaalarmistů a šiřitele […]
Menej ako 1 min. min.

Bergoglio byl na svůj post dosazen právě proto, aby pomohl prosadit globalistickou agendu. To mimo jiné obnáší výměnu obyvatel, islamizaci, ale i podporu LGBTQ nebo klimatické agendy. Papež byl i velkým propagátorem genových injekcí a dlouhodobě podporuje propotratové politiky.

Není tedy divu, že si přímo do Vatikánu pozval i jednoho z čelních klimaalarmistů a šiřitele klimatických hoaxů (z nichž se nic nesplnilo), Al Gora. Klimatická agenda je nyní v popředí a její prosazování nejde tak hladce, jak globální zločinci počítali.

Deep State si zřejmě myslí, že právě Bergoglio je tím, kdo dokáže alespoň část lidí indoktrinovat tak, aby se plně podřídili klimatické agendě. Papež je sám už delší dobu jedním z čelních šiřitelů klimatických lží.

Albert „Al“ Gore je levicově liberální americký politik (demokrat), významný podnikatel a údajný ekologický aktivista. V roce 2007 mu byla udělena Nobelova cena za mír za důsledné provádění globalistické agendy o změně klimatu způsobené člověkem.

„Je to pravděpodobně osoba, která jako jednotlivec udělala nejvíce pro vytvoření většího globálního porozumění opatřeními, o kterých je nyní třeba rozhodnout,“ řekl tehdy předseda Nobelova výboru norského parlamentu.

Al Gore a papež si léta ohledně otázky klimatu velmi notují. Pravděpodobně patří do stejné společnosti, která řídí klimatickou agendu. V roce 2018 zveřejnil Vatican News titulek: „Al Gore: Papež František je světovým lídrem v otázkách životního prostředí.“

Již v roce 2015 Al Gore v rozhovoru oznámil: „Jen díky tomuto papeži jsem mohl konvertovat ke katolicismu.“

Al Gore, který se samozřejmě objevuje na všech velkých akcích samozvané světové elity, na kterých šíří hoaxy o CO2, například v OSN, má zřejmě i jiné zájmy, než je jen šíření klimaalarmistických vizí o podílu stopového plynu v atmosféře.

Jméno bývalého amerického viceprezidenta se objevilo i ve zveřejněných dokumentech pedofila Jeffreyho Epsteina. Jedna z hlavních dnešních svědkyň, Virginia Giuffreová, si však nemohla nebo nechtěla vzpomenout, zda se s Al Gorem setkala na pedofilním ostrově a zda byl přítomen při zneužívání nezletilých.

Ale zpět k papeži. Dne 29. června 2024 přijel Al Gore do Vatikánu na třídenní setkání, aby se zúčastnil „schůzky na nejvyšší úrovni“ své organizace „Projekt klimatické reality.“

Uskutečnilo se také setkání s papežem Bergogliem. Climate Reality Project je partnerem Světového ekonomického fóra (WEF), Googlu, IBM, Facebooku, Applu, Amazonu, OSN a různých vlád. Setkání mezi papežem a Al Gorem se zúčastnil také otec Enzo Fortunato, koordinátor Světového dne dětí.

Na schůzce se oba klimaalarmisté vzájemně pochválili za snahu o šíření klimatického náboženství. Snahu Vatikánu obzvláště vyzdvihl Al Gore například za to, že celý vozový park přechází na elektrickou mobilitu.

Elektřina pochází ze zásuvky, což ji samozřejmě pro některé klimatické pokrytce dělá zelenou. Al Goreovi se líbí zejména skutečnost, že papež chce svým dílem „Laudate Deum“ zavést klimatickou nespravedlnost jako kategorii diskriminace.

Patří sem také podpora nerušené masové migrace v důsledku údajných klimatických změn.

Kontrola veřejného mínění je údajně pro oba klimatické alarmisty velmi důležitá. Al Gore tiskovém prohlášení uvedl, že měl vždy zajištěn přístup k tiskovým agenturám. Chtějí s Vatikánem diskutovat o tom, jak mohou mít větší vliv na veřejné mínění.“

Al Gore patří do skupiny neo-malthusiánů v návaznosti na staré, neustále šířené falešné teze Římského klubu. Toto slovo se používá k označení těch, kteří se drží utkvělé představy, že příliš mnoho dětí by bylo smrtí naší planety – proto je třeba bránit růstu populace.

Tento způsob uvažování by mohl najít úrodnou půdu ve Vatikánu za Bergoglia – ještě loni tam byli hosty klimatičtí šílenci, kteří požadovali „méně aut a letadel, méně masa a především méně dětí.“

 

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 1 Průměrně: 5]

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie