Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Klimatické šílenství v praxi: Bouře zničila největší plovoucí solární elektrárnu na světě (video)

V minulosti jste si zde mohli opakovaně přečíst o velkých solárních elektrárnách na souši, které padly za oběť krupobití. To jasně ukázalo, že podobné zdroje energie nejsou schopné odolávat přírodním silám. Solární elektrárny však nejsou zřizovány pouze na souši. Existují také plovoucí elektrárny, které dokonce propagovalo Schwabovo WEF. Jaká je spolehlivost takových energetických zdrojů se […]
Menej ako 1 min. min.

V minulosti jste si zde mohli opakovaně přečíst o velkých solárních elektrárnách na souši, které padly za oběť krupobití. To jasně ukázalo, že podobné zdroje energie nejsou schopné odolávat přírodním silám.

Solární elektrárny však nejsou zřizovány pouze na souši. Existují také plovoucí elektrárny, které dokonce propagovalo Schwabovo WEF. Jaká je spolehlivost takových energetických zdrojů se nyní ukázalo v Indii, kde byla největší plovoucí solární farma na světě zničena bouří.

A co víc, ke zničení elektrárny došlo ještě předtím, než mohla být uvedena do provozu. Videa ukazují, jak byl celý projekt zničen ve velmi krátké době. Kolik toxinů v důsledku toho skončilo v mořské vodě?

Projekt indické plovoucí solární farmy měl ve skutečnosti poskytovat elektřinu několika vesnicím poblíž pobřeží. Vše ale zhatilo počasí. Nárazy větru o rychlosti až 50 kilometrů za hodinu stačily k tomu, aby se celé zařízení proměnilo v plovoucí hromadu nebezpečného odpadu.

Madhya Pradesh, India. Floating solar farm. First hail damage, now this. Almost as if Mother Nature is giving her opinion on the so-called “Green” agenda. pic.twitter.com/F8OsIDz41i

— Scottie (@ScottiesTech) May 8, 2024

Takovým větrům neodolalo zařízení v indickém státě Madhjapradéš, které mělo být největší plovoucí solární farmou na světě. Jak zlé by to bylo, kdyby se oblastí prohnala skutečná bouře s více než dvojnásobnou rychlostí větru?

Ale takové obavy se málokdy berou vážně. Naopak: globalistické Světové ekonomické fórum výstavbu takových zařízení prosazuje, jak můžete vidět na následujícím videu na Twitteru.

Singapore’s new floating solar farm is the size of 45 football pitches
by @wef#Sustainability #Innovation #Technolog #Tech4Good #CleanEnergy

cc: @karpathy @ravikikan @patrickgunz_ch pic.twitter.com/iY9YgBbvwm

— Ronald van Loon (@Ronald_vanLoon) May 10, 2024

Nyní vyvstává otázka, kolik toxických látek se v důsledku tohoto incidentu dostalo do mořské vody. Nemluvě o tom, že mořská voda a agresivní UV záření naleptávají všechny kovy a plasty nebo se rozpouštějí v důsledku chemických procesů.

Navíc takovéto černé plochy také masivně ohřívají veškerou vodu v oblasti a narušují tím místní ekosystémy. V žádném případě se něčemu takovému nedá říkat „zelený zdroj energie“…

Bouře často způsobují  ohromné škody i na souši, ale na moři jsou účinky ještě intenzivnější kvůli pohybujícím se vodním masám. Ovlivňují je nejen síly větru, ale i síly vody.

Každý, kdo byl někdy na lodi v takových podmínkách, tyto síly zná. Ale zřejmě je klimatičtí šílenci zcela ignorovali.

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie