Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kniha Dr. Josepha Mercolu: Veľký podvod s vtáčou chrípkou

. Česko, 21. jún 2024 (AM) – Vo vydavateľstve Bodyart Press vyšla publikácia s názvom Veľký podvod s vtáčou chrípkou. Autorom tejto publikácie je Dr. Joseph Mercola.   .   Americká vláda teraz prakticky kričí, že nová vtáčia superchrípka pravdepodobne zabije milióny Američanov. Médiá hlavného prúdu sú s ňou plne oboznámené, rovnako ako farmaceutické spoločnosti […]
Menej ako 1 min. min.

.

Česko, 21. jún 2024 (AM) – Vo vydavateľstve Bodyart Press vyšla publikácia s názvom Veľký podvod s vtáčou chrípkou. Autorom tejto publikácie je Dr. Joseph Mercola.

 

.

 

Americká vláda teraz prakticky kričí, že nová vtáčia superchrípka pravdepodobne zabije milióny Američanov. Médiá hlavného prúdu sú s ňou plne oboznámené, rovnako ako farmaceutické spoločnosti a ďalšie korporácie, ktoré sú pripravené na tejto paranoji nesmierne zarobiť. Žiadna pandémia vtáčej chrípky sa však nekoná.

 

 

Je to premyslený plán, ktorý vymyslela vláda a veľké firmy z dôvodov, ktoré sa obmedzujú na moc a peniaze.  Renomovaný lekár Dr. Joseph Mercola, ktorý predkladá oči otvárajúce dôkazy, ktoré vážne spochybňujú pravdivosť správ o schopnosti vírusu prenášať sa a o jeho úmrtnosti po celom svete, odhaľuje tajomstvo o veľkom podvode s vtáčou chrípkou. Presvedčivým spôsobom vám predkladá skutočné fakty, ktoré potrebujete poznať, aby ste sa ochránili pred oveľa väčšou “chorobou” – chamtivosťou korporácií a mnohých vlád.

 

 

Daniela Pokojná

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

The post Kniha Dr. Josepha Mercolu: Veľký podvod s vtáčou chrípkou appeared first on Armádny magazín.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie