Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kolega v práci ho pije na raňajky. Dodáva energiu ako káva a pomáha zbaviť sa pálenia záhy

Smoothie pripravené z niekoľkých jednoduchých ingrediencií sa stane skutočnou energetickou bombou, ktorá vás nielen nakopne, ale aj božsky chutí a podporuje chudnutie. Ako presne funguje? A ako sa pripravuje? Odpovedáme! Čo majú spoločné obilná káva, arašidové maslo, banány, rastlinné mlieko a pšeničné otruby? Ak ste doteraz medzi týmito ingredienciami nevideli zvláštnu konotáciu, od dnešného dňa […]
Menej ako 1 min. min.

Smoothie pripravené z niekoľkých jednoduchých ingrediencií sa stane skutočnou energetickou bombou, ktorá vás nielen nakopne, ale aj božsky chutí a podporuje chudnutie. Ako presne funguje? A ako sa pripravuje? Odpovedáme!

Čo majú spoločné obilná káva, arašidové maslo, banány, rastlinné mlieko a pšeničné otruby? Ak ste doteraz medzi týmito ingredienciami nevideli zvláštnu konotáciu, od dnešného dňa sa to zmení. Z týchto produktov sa totiž pripravuje lahodné smoothie, o ktorého zdraviu prospešných vlastnostiach by sa mohli písať básne.

Aj ja som pochopil, ako môže kombinácia týchto ingrediencií fungovať, až keď mi o tom povedal kolega v práci. Aké je tajomstvo tohto kokteilu? Na vlastnostiach jednotlivých produktov, ktoré sa v súčte stávajú božským prostriedkom na dodanie energie a dlhotrvajúceho pocitu sýtosti.

Koktail s mimoriadnou silou

Aby sme si len tak nekecali do reči, pozrime sa na jednotlivé zložky, ktoré sme už spomenuli. Cereálna káva má nielen vysoký obsah minerálov a antioxidantov, ale aj vlákniny, ktorej tento typ nápoja obsahuje viac ako pravá káva. Ako funguje vláknina? Pravdepodobne to už viete: reguluje tráviace procesy a dodáva pocit sýtosti, čo podporuje chudnutie.

Arašidové maslo je tiež produkt, ktorý napriek zdaniu pomáha pri chudnutí. Je veľmi sýte, dodáva energiu a stabilizuje hladinu glukózy v krvi. Podobnými energetickými vlastnosťami sa môžu pochváliť aj banány a otruby. Rastlinné mlieko toto všetko spája, pričom je ľahko stráviteľné a podporuje peristaltiku čriev. A teraz sa pozrime, ako si z týchto skvelých surovín pripraviť chutné a zdravé smoothie.

Koktail na raňajky

Zloženie:

300 ml rastlinného mlieka,

2 PL arašidového masla (odporúčame toto domáce),

1 banán (alebo dva malé),

1 PL pšeničných otrúb,

2 čajové lyžičky obilnej kávy.

Spôsob prípravy:

Všetky ingrediencie vložte do misky mixéra. Rozmixujte na hladkú konzistenciu. Vypite hneď ráno a vychutnajte si výnimočné výsledky. Vychutnajte si!

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie