Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

KOMENTÁR Fico sa zachoval, ako pápež Ján Pavol II.: Odpustil mužovi, ktorý ho chcel zavraždiť

www.slovanskenoviny.sk/rss Po atentáte na predsedu vlády Roberta Fica sme čakali práve na tento moment. Moment, kedy ťažko poranený muž, otec, ale najmä hlava našej vlády vystúpi s prvými slovami. A včera sa tak učinilo! Premiér vo svojom príhovore k občanom adresoval mnohé, no najviac zarezonovali dve veci. Tou prvou bolo obrovské gesto a tá druhá, […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Po atentáte na predsedu vlády Roberta Fica sme čakali práve na tento moment. Moment, kedy ťažko poranený muž, otec, ale najmä hlava našej vlády vystúpi s prvými slovami. A včera sa tak učinilo!

Premiér vo svojom príhovore k občanom adresoval mnohé, no najviac zarezonovali dve veci. Tou prvou bolo obrovské gesto a tá druhá, zdvihnutý varovný prst.

Fico sa zachoval, ako pápež Ján Pavol II.

Určite si pamätáte na tragickú udalosť. kedy Svätý Otec Ján Pavol II. sa stal obeťou atentátu. Táto udalosť, sa s určitosťou zapísala do histórie s čiernymi písmenami, avšak, nie až tak úplne, ako by mala. Pápež Ján Pavol II. sa po útoku, kedy sa ho pokúšal muž, ktorý s jeho názormi, postojmi a osvetou, ktorú vo svete šíril nesúhlasil zavraždiť, rozhodol urobiť naozaj veľké gesto. Atentátnikovi Mehmetovi Agčaovi dokázal odpustiť! A práve Robert Fico po vzore pápeža, dnes urobil rovnaké gesto, kedy útočníkovi z Handlovej odpustil.

Varovný prst

Robert Fico okrem veľkého gesta zdvihol aj varovaný prst. Varovný prst pred tými, ktorí sa snažia tento bezprecedentný a v demokratickej spoločnosti neakceptovateľný čin, pokus o brutálnu vraždu bagatelizovať. Bol to odkaz najmä pre protivládne médiá, ktoré už pár dní po atentáte spochybňovali celú udalosť.

ereport.sk

Príspevok KOMENTÁR Fico sa zachoval, ako pápež Ján Pavol II.: Odpustil mužovi, ktorý ho chcel zavraždiť je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie