Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kompatibilita znamení zverokruhu nie je žiadny vtip. Ktoré sú navzájom nezlučiteľné?

1.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Monkey Business Images). Kompatibilita znamení zverokruhu, t. j. správna voľba. Budú si Ryby rozumieť s Blížencami? Alebo budú mať Strelci problém vychádzať s Pannou? Poradíme vám, ktoré znamenia zverokruhu sú navzájom kompatibilné a ktoré si musia „rozumieť“. Kompatibilita znamení zverokruhu, t. j. správna voľba. Foto: shutterstock/Monkey Business Images Niektoré […]
Menej ako 1 min. min.

1.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Monkey Business Images).

Kompatibilita znamení zverokruhu, t. j. správna voľba. Budú si Ryby rozumieť s Blížencami? Alebo budú mať Strelci problém vychádzať s Pannou? Poradíme vám, ktoré znamenia zverokruhu sú navzájom kompatibilné a ktoré si musia „rozumieť“.

Kompatibilita znamení zverokruhu, t. j. správna voľba.
Foto: shutterstock/Monkey Business Images

Niektoré znamenia zverokruhu si rozumejú takmer bez slov. Nemajú problém rýchlo si vytvoriť puto porozumenia a rýchlo tomu druhému dôverujú. Nie je to spôsobené len ich povahou. Dôležitá je ich kompatibilita vo vzťahu k hviezdam. Napríklad Ryby a Rak, znamenia, ktoré pochádzajú z vodných hlbín astrológie, si veľmi dobre rozumejú! Naznačujeme, ktoré kombinácie môžu byť mimoriadne zložité, ale to neznamená, že nie je možné dosiahnuť kompromis.

Blíženci a Ryby sú z dvoch rôznych svetov

Blíženci sú individualisti, ktorí majú tendenciu pochovávať svoje city veľmi hlboko. Ryby sú spoločenské duše a citliví ľudia, ktorí dávajú najavo takmer všetky svoje emócie. Ako skombinovať tieto dva extrémy? Tieto znamenia zverokruhu môžu byť skvelými priateľmi, ak sa len dokážu zmieriť a odpustiť si. Našťastie, Ryby nedokážu dlho držať zášť a často sú prvé, kto im podá ruku. Vzťahy sú v ohni – veľká láska a veľké riziko zlyhania. Je len na týchto dvoch znameniach zverokruhu, aby našli niť porozumenia a cit vydržal tento veľký chaos emócií.

Niektoré znamenia zverokruhu si rozumejú takmer bez slov.
Foto: shutterstock/Bignai

Lev a Škorpión sú výbušnou zmesou

Lev a Škorpión sú veľmi silné povahy. Majú tvrdé srdce a neznesú, keď sa im niekto postaví do cesty. Z tohto dôvodu sa ich kombinácia môže stať výbušnou zmesou, na ktorú nie sú pripravení. Dobrý vzťah si dokážu udržať len vtedy, ak sa rozhodnú rozdeliť si zodpovednosť. Raz bude rozhodnutie na strane Leva a raz na strane Škorpióna. Dominancia jednej strany tu skončí neúspechom.

Kozorožec a Baran si nemusia rozumieť

Kozorožci radi trávia čas osamote. Potrebujú pokoj a ticho, aby sa mohli sústrediť a premýšľať o mnohých veciach. Baranov naopak láka chodiť do mesta, stretávať sa s priateľmi a v krízových chvíľach hľadajú pomocnú ruku, aby sa mohli „vyrozprávať“. Z tohto dôvodu sa im správanie oboch znamení môže zdať nepochopiteľné. Ak sa navzájom dobre spoznajú a pochopia svoje potreby – potom ich vzťah môže dosiahnuť veľký úspech. Pri vzájomnom spoznávaní sa musia veľa počúvať a budovať si dôveru.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto štyri znamenia zverokruhu ľudia jednoducho zbožňujú. Majú v sebe niečo jedinečné

Partnerský horoskop – zhoda partnerov podľa znamenia

The post Kompatibilita znamení zverokruhu nie je žiadny vtip. Ktoré sú navzájom nezlučiteľné? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie