Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Komunita z Pentagonu je preč a ceny bytov rastú. HN sa boli pozrieť, ako to dnes v bratislavskej štvrti vyzerá

Počas dňa dnes pripomína Stavbárska ulica bežné bratislavské sídlisko. Ľudia kráčajú do práce alebo z nákupov, mamičky tlačia kočíky a deti idú domov zo školy. Norme sa vymyká pohľad na zjavne starú osobu na vozíku, zahalenú celú v čiernom, s obrovským strieborným krížom na krku. Podľa miestnych je to sedemdesiatnička, ktorá si nechá hovoriť „kráľovná“ a […]
Menej ako 1 min. min.

Počas dňa dnes pripomína Stavbárska ulica bežné bratislavské sídlisko. Ľudia kráčajú do práce alebo z nákupov, mamičky tlačia kočíky a deti idú domov zo školy. Norme sa vymyká pohľad na zjavne starú osobu na vozíku, zahalenú celú v čiernom, s obrovským strieborným krížom na krku. Podľa miestnych je to sedemdesiatnička, ktorá si nechá hovoriť „kráľovná“ a pred niekoľkými rokmi to prehnala s pervitínom.

Takto to dnes vyzerá v kontroverznom bratislavskom Pentagone. VIDEO: HN

Prednedávnom to tu však ešte vyzeralo úplne inak. Život obyvateľov zatieňovala bytovka, známejšia pod menom Pentagon. V paneláku a jeho okolí sa zdržiavali desiatky ľudí bez domova aj narkomani. 

Pred dvomi rokmi mesto iniciovalo zmenu a priamo v paneláku založilo pracovisko pre mestskú políciu. Toto bol pre miestnych míľnik, po ktorom sa situácia v okolí začala rapídne meniť. 

Investičné byty vždy boli aj budú výhodná investícia. Aké výnosy môžete dosiahnuť?

Prejavilo sa to aj na cenách tunajších nehnuteľností, ktoré sa v porovnaní s mestským priemerom začali zdražovať rýchlejšie. HN sa boli pozrieť, ako to dnes vyzerá priamo na vrakunskom sídlisku. Zisťovali sme, kde sú dnes ľudia z okolia bytovky, a hľadali tiež odpoveď na to, či bol takýto postup naozaj prínosom pre každého. 

Začalo sa to „za komančov“

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 79% na dočítanie.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie