Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kongresman: Najdôležitejšia hranica Ameriky je na Ukrajine

www.slovanskenoviny.sk/rss „Ukrajinská hranica s Ruskom v skutočnosti patrí Amerike“ V Kongrese poslali Ukrajine ďalších 60 miliárd dolárov ako súčasť masívneho balíka zahraničnej pomoci vo výške 95 miliárd dolárov, ktorý nijako neprispieva k zabezpečeniu Ameriky. Demokratický kongresman Gerry Connolly (VA-11) tvrdil, že ukrajinská hranica s Ruskom v skutočnosti patrí Amerike a že jej obrana by mala […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

„Ukrajinská hranica s Ruskom v skutočnosti patrí Amerike“

V Kongrese poslali Ukrajine ďalších 60 miliárd dolárov ako súčasť masívneho balíka zahraničnej pomoci vo výške 95 miliárd dolárov, ktorý nijako neprispieva k zabezpečeniu Ameriky.

Demokratický kongresman Gerry Connolly (VA-11) tvrdil, že ukrajinská hranica s Ruskom v skutočnosti patrí Amerike a že jej obrana by mala mať prednosť pred obranou južnej hranice Ameriky s Mexikom, keďže Snemovňa reprezentantov prerokovala svoj teraz schválený balík zahraničnej pomoci vo výške 95 miliárd USD, ktorý zahŕňal neuveriteľných 60 miliárd dolárov pre Ukrajinu.

Po schválení masívneho balíka pomoci, ktorý tiež predĺžil miliardy amerických dolárov do Izraela a Taiwanu, členovia Kongresu mávali na pôde Snemovne reprezentantov ukrajinskými vlajkami a aspoň jeden z nich, demokrat Jason Crow (CO-6), zverejnil video sám volal po celom svete svojim zjavným ukrajinským manipulátorom, aby im dal vedieť, že im práve zabezpečil ďalších 60 miliárd dolárov.

“Niektorí hovoria: ‘Nuž, najprv sa musíme vysporiadať s našou hranicou’,” povedal Connolly, napodobňujúc tých, ktorí majú záujem zabezpečiť široko otvorenú južnú hranicu Ameriky, na rozdiel od hranice východoeurópskeho nečlenského štátu NATO podporovaného globalistov.

Ukrajinsko-ruská hranica je naša hranica„, tvrdil Connolly, aj keď bizarne.

„Je to hranica medzi skazenou autokraciou a ľuďmi milujúcimi slobodu, ktorí hľadajú náš demokratický spôsob života,“ pokračoval.

„Máme podiel na tomto výsledku? Áno. Nepopierateľne áno. Zvládneme túto príležitosť? Budeme stáť bok po boku s našimi ukrajinskými bratmi a sestrami, ktorí už 1 151 dní zadržiavajú skazeného, ​​násilníckeho diktátora Vladimira Putina, ktorý nerešpektuje žiadne normy vedenia vojny? Connolly pokračoval, než sa ponoril do často papagájovaných tvrdení ukrajinskej vlády o ruských vojnových zločinoch.

Frankie Stockes/Nationalfile/skspravy.sk

Príspevok Kongresman: Najdôležitejšia hranica Ameriky je na Ukrajine je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie