Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

KORČUĽOVANIE NA ZIMNOM ŠTADIÓNE V BANSKEJ BYSTRICI AJ POČAS LETA

Spoločnosť MBB a.s. prináša v Banskej Bystrici výnimočnú príležitosť aj počas letných mesiacov - verejné korčuľovanie na ľadovej ploche haly B zimného štadióna. Od soboty 4. mája 2024 môžu obyvatelia mesta Banskej Bystrice využiť túto možnosť každú stredu od 17:30 do 19:00 hodín a každú sobotu od 17:00 do 18:30 hodín. Táto iniciatíva poskytuje ideálnu […]
Menej ako 1 min. min.

Spoločnosť MBB a.s. prináša v Banskej Bystrici výnimočnú príležitosť aj počas letných mesiacov – verejné korčuľovanie na ľadovej ploche haly B zimného štadióna.

Od soboty 4. mája 2024 môžu obyvatelia mesta Banskej Bystrice využiť túto možnosť každú stredu od 17:30 do 19:00 hodín a každú sobotu od 17:00 do 18:30 hodín.

Táto iniciatíva poskytuje ideálnu príležitosť pre ľudí, ktorí si želajú trochu ochladenia v horúčavách leta a zároveň sa tešiť z korčuľovania na ľade. Je to skvelý spôsob, ako si užiť voľný čas a zároveň si udržať kondíciu. Je však dôležité si všímať, že v prípade, že v niektorý deň budú organizované kultúrno-spoločenské podujatia, verejné korčuľovanie nebude k dispozícii.

Takže nech už je vonku akokoľvek horúco, ľudia v Banskej Bystrici sa môžu tešiť na osviežujúce zážitky na ľade počas leta v hale B zimného štadióna.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie