Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kráľ Karol III hovoril o svojom boji s rakovinou. Prezradil, s akými VEDĽAJŠÍMI ÚČINKAMI liečby sa potýkal

14.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ComposedPix). Kráľ Karol III a princ William nedávno navštívili leteckú vojenskú jednotku. Panovník odovzdal svojmu synovi pozíciu, ktorá predtým patrila Harrymu. Zároveň sa otvoril o priebehu choroby. Kráľ Karol III. priznal, ako sa teraz cíti.Foto: shutterstock/ComposedPix Zraky fanúšikov kráľovskej rodiny sa upierajú najmä na vojvodkyňu Kate a kráľa Karola […]
Menej ako 1 min. min.

14.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ComposedPix).

Kráľ Karol III a princ William nedávno navštívili leteckú vojenskú jednotku. Panovník odovzdal svojmu synovi pozíciu, ktorá predtým patrila Harrymu. Zároveň sa otvoril o priebehu choroby.

Kráľ Karol III. priznal, ako sa teraz cíti.
Foto: shutterstock/ComposedPix

Zraky fanúšikov kráľovskej rodiny sa upierajú najmä na vojvodkyňu Kate a kráľa Karola III. Už niekoľko mesiacov bojujú s liečbou rakoviny a panovník na rozdiel od svojej nevesty o priebehu choroby otvorene hovorí. Týmto spôsobom by chcel šíriť osvetu o rakovine.

Kráľ Karol sa konečne môže pomaly vrátiť k svojim povinnostiam. Nedávno sa spolu so starším synom vybral do Vojenského leteckého centra v Middle Wallop, kde jednu z funkcií odovzdal princovi Williamovi. Zároveň sa priznal, ako sa teraz cíti.

POZRITE TIEŽ AJ: Ako prebieha liečba vojvodkyne Kate? Povzbudzujúce informácie

Kráľ Karol III stratil chuť

Ako informoval Daily Mail, princ William a kráľ Karol III sa stretli okrem iného aj s britským armádnym veteránom Aaronom Mapplebeckom, ktorý sa priznal, že rovnako ako panovník pred rokom podstúpil chemoterapiu. Muž prezradil, že počas liečenia stratil chuť.

Ukazuje sa, že v podobnej situácii bol aj syn kráľovnej Alžbety II. Panovník v rozhovore s Mapplebeckom prezradil, že aj on bojuje s rovnakým vedľajším účinkom liečby.

Kráľ Karol III a kráľovná Camilla.
Foto: shutterstock/Simon Ward Photography

Súčasné funkcie princa Harryho odovzdal Williamovi kráľ Karol III

Britská kráľovská rodina vzbudzuje značný záujem verejnosti, najmä kvôli početným nepokojom a drámam. Vyzerá to tak, že kráľovská rodina sa rozhodla princa Harryho ešte raz trochu podráždiť. Princ William oficiálne prevzal velenie 662. perute armádneho leteckého zboru. Počas obradu mu kráľ Karol III. daroval baret a opasok.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Princ Harry „v slzách“. Všetko kvôli kráľovi Karolovi III a princovi Williamovi. „Je to poriadny kop do zubov“

Harry s Meghan sú stále v Nigérii. Markle sa ukázala v odvážnom outfite s výrezom. Cena? Padnete na kolená

The post Kráľ Karol III hovoril o svojom boji s rakovinou. Prezradil, s akými VEDĽAJŠÍMI ÚČINKAMI liečby sa potýkal appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie