Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Král nebes a noční můra nepřátel: Ruský Suchoj Su-57 v kódu NATO: Felon

Víceúčelový stíhací letoun páté generace s technologií stealth vyvinutý společností United Aircraft (UAC), která je součástí státní obranné společnosti Rostec, a je určen k ničení různých pozemních, vzdušných a námořních cílů. Letoun může letět rychlostí až Mach 2 bez přídavného spalování. Při podzvukové rychlosti může dosáhnout doletu až 3 500 km. Su-57 je vybaven raketami […]
Menej ako 1 min. min.

Víceúčelový stíhací letoun páté generace s technologií stealth vyvinutý společností United Aircraft (UAC), která je součástí státní obranné společnosti Rostec, a je určen k ničení různých pozemních, vzdušných a námořních cílů.

Letoun může letět rychlostí až Mach 2 bez přídavného spalování. Při podzvukové rychlosti může dosáhnout doletu až 3 500 km.

Su-57 je vybaven raketami vzduch-země pro střelbu na pozemní cíle a raketami vzduch-vzduch pro vzdušný boj na velké vzdálenosti. Je také vyzbrojen 30mm leteckými kanóny pro boj zblízka.

Stíhačka má dva velké vnitřní zbraňové prostory, z nichž každý může nést až čtyři rakety vzduch-vzduch K-77M.

Stíhací letoun je vybaven zcela novou sadou integrované avioniky s vysokou úrovní řízené automatizace a inteligentní podporou posádky.

Moderní stíhací letoun Su-57 je vybaven technologií stealth. Je vyvinut s rozsáhlým využitím kompozitních materiálů, jako jsou polymery, skleněná vlákna a hliníkové nosné voštinové výplně. Tyto materiály umožňují nízkou úroveň radarové a infračervené signatury, což zajišťuje pokračování nadzvukového letu.

Letoun je vybaven tryskami s 3D vektorem tahu pro vyšší manévrovatelnost. Krátké vzlety, síťová centricita a víceúčelové schopnosti jsou dalšími vlastnostmi, které splňují kritéria pro letoun páté generace.

Černochové nejoblíbenější holky v Alianci (Její tričko s vyobrazením amerických problémových F-35, kterými nás zadlužila), si Suchoj namaže na chleba.

Módní přehlídka pro zimní sezónu v podání Jany Černochové

*

Poznámka pro čtenáře: Klikněte prosím na tlačítka pro sdílení výše. Sledujte nás na Facebooku a Twitteru a přihlaste se k odběru našeho kanálu Český List na Telegramu. Neváhejte přeposílat a široce sdílet články Českého Listu a zvažte přispění na provoz našeho webu

Prosím podpořte náš projekt!

Bez vaší pomoci se neobejdeme. Vaše příspěvky pomáhají zvládat opakující se měsíční platby a udržet portál v chodu. Potřebujeme vaši pomoc a podporu

Číslo účtu 2302374672/2010

IBAN: CZ03 2010 0000 0023 0237 4672

BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Děkujeme

Error happened.

Článek Král nebes a noční můra nepřátel: Ruský Suchoj Su-57 v kódu NATO: Felon se nejdříve objevil na ČESKÝ LIST.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie