Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kráľa Karola III. zachytili paparazzi pri cestovaní s kráľovnou manželkou Camillou. Takto vyzeral

15.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/paul rushton). Od svojej choroby kráľ Karol III. obmedzil svoje úradné povinnosti. Nedávno sa však vybral do Škótska s kráľovnou manželkou Camillou. Tam ich zachytili paparazzi. Kráľ Karol III.Foto: shutterstock/paul rushton Od začiatku tohto roka sa toho v Spojenom kráľovstve udialo veľa. Všetky nepokoje spôsobujú choroby v kráľovskej rodine. […]
Menej ako 1 min. min.

15.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/paul rushton).

Od svojej choroby kráľ Karol III. obmedzil svoje úradné povinnosti. Nedávno sa však vybral do Škótska s kráľovnou manželkou Camillou. Tam ich zachytili paparazzi.

Kráľ Karol III.
Foto: shutterstock/paul rushton

Od začiatku tohto roka sa toho v Spojenom kráľovstve udialo veľa. Všetky nepokoje spôsobujú choroby v kráľovskej rodine. Spočiatku sa verejnosť dozvedela, že kráľ Karol III. má rakovinu. Objavili sa aj znepokojivé správy o zdravotnom stave princeznej Kate. Pred časom vyšlo najavo, že manželka princa Williama tiež bojuje s rakovinou a podstupuje chemoterapiu.

Hoci sa princezná z Walesu úplne stiahla z výkonu oficiálnych funkcií, kráľ Karol III. napriek chorobe neopustil všetky svoje povinnosti. Nedávno zažil historický deň, keď dostal prvú bankovku s jeho podobizňou. Tentoraz ho zachytili fotoreportéri pri ceste autom.

POZRITE TIEŽ AJ: Historický deň pre britskú monarchiu. Na nových bankovkách sa objavila podoba kráľa Karola III

Kráľ Karol III. zastihnutý na ceste na nedeľnú bohoslužbu

Podľa Daily Mail bol v nedeľu 14. apríla v ranných hodinách prichytený kráľ Karol III., keď išiel s Queen Consort Camillou na bohoslužbu do Crathie Kirk. Na fotografiách, ktoré si našli cestu online, môžeme vidieť, ako sa panovník žiarivo usmieva a jeho manželka horlivo máva priaznivcom.

Pár dní predtým dorazila dvojica na milované panstvo zosnulej kráľovnej Alžbety II., Balmoral v Aberdeenshire, aby si oddýchli a oslávili 19. výročie svadby. Príchod panovníka do Škótska je jeho prvou návštevou krajiny od zverejnenia správ o diagnóze rakoviny.

Kráľ Karol III obmedzil svoje úradné povinnosti

Odkedy odhalil svoju chorobu, kráľ Karol III. sa do značnej miery stiahol z povinností v oblasti styku s verejnosťou. Napriek tomu stále každý deň číta korešpondenciu a každý týždeň navštevuje audiencie u predsedu vlády. Doteraz nie je známe, s akou konkrétnou rakovinou bojuje, ani aký je proces liečby či rekonvalescencie. Hoci lekári odporúčali, aby sa vyhýbal veľkým verejným akciám, zahraničné médiá uvádzajú, že panovník plánuje čoskoro rozšíriť svoj rozvrh.

Queen Camilla and King Charles attend Sunday church service at Crathie Kirk pic.twitter.com/PZqjb9jrW9

— Jerseydeanne (@jerseydeanne) April 14, 2024

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Meghan Markle bola zachytená, ako navrhla žene, aby nepózovala po boku princa Harryho. Používatelia internetu nemajú slov: „TRÁPNE“ (VIDEO)

Princ William a vojvodkyňa Kate vydali vyhlásenie. Slová sa dotýkajú srdca

The post Kráľa Karola III. zachytili paparazzi pri cestovaní s kráľovnou manželkou Camillou. Takto vyzeral appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie