Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kráľovná Camilla vytrela podlahu s Meghan Markle. Možno si teraz mädlí ruky. Musí to bolieť

25.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“ shutterstock/Michael Tubi). Kráľova manželka Camilla dokonale zvláda krízu v britskej kráľovskej rodine. Ako sa ukazuje, môže sa pochváliť aj nemalým úspechom, ktorý podľa odborníkov Meghan Markle len rozzúri. Kráľovná manželka Camilla má dôvody na radosť. Je o krok ďalej pred Megan Markle.Foto: […]
Menej ako 1 min. min.

25.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“ shutterstock/Michael Tubi).

Kráľova manželka Camilla dokonale zvláda krízu v britskej kráľovskej rodine. Ako sa ukazuje, môže sa pochváliť aj nemalým úspechom, ktorý podľa odborníkov Meghan Markle len rozzúri.

Kráľovná manželka Camilla má dôvody na radosť. Je o krok ďalej pred Megan Markle.
Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“ shutterstock/Michael Tubi

Už niekoľko týždňov sú médiá plné znepokojivých správ o britskej kráľovskej rodine. Po prvé, bolo hlásené, že kráľ Karol III. trpí rakovinou a podstupuje liečbu. Krátko nato sa ukázalo, že to nie je koniec znepokojivých správ. Vážne zdravotné problémy má aj vojvodkyňa Kate. Manželka princa Williama tiež trpí rakovinou a podstupuje preventívnu chemoterapiu.

V tejto situácii padla veľká časť zodpovednosti na princa Williama a kráľovnú manželku Camillu. Rivalka princeznej Diany je zbehlá v ovládaní tohto chaosu. Camilla sa stará nielen o niektoré manželove povinnosti, ale realizuje aj vlastný projekt. Ba čo viac, triumfuje aj v iných oblastiach. Meghan Markle len pretrela nos po tvári.

Kráľovná manželka Camilla má dôvody na radosť. Je o krok ďalej pred Megan Markle

Po rezignácii na svoje oficiálne povinnosti v kráľovskej rodine Meghan Markle a princ Harry opustili Spojené kráľovstvo a presťahovali sa do Spojených štátov, kde začali pracovať na vlastnú päsť. Markle vytvorila podcast „Archetypes“ v spolupráci so Spotify. Dohoda mala mať hodnotu 25 miliónov dolárov. Napriek hlasnej premiére a rozsiahlej propagačnej kampani nebol taký úspešný, ako sa očakávalo. Nakoniec kvôli nedorozumeniam medzi párom a webom bola zmluva nakoniec ukončená.

Nedávno sa Queen Consort Camilla rozhodla spustiť vlastný podcast. Ako uvádza „The Sun“, jej projekt „The Queen’s Reading Room“ bol absolútnym úspechom. Čoskoro sa v rámci tohto projektu uskutoční knižný festival. Podľa jedného z kráľovských expertov sú úspechy kráľovnej manželky Camilly tŕňom v oku Markleovej.

„Stavím sa, že Meghan bude z celej situácie zúrivá a pravdepodobne trochu v rozpakoch, že jej projekt zlyhal po prvých ťažkostiach“

– povedala Denise Palmer Davies v rozhovore pre The Sun.

Camilla one up’s Team Sussex! https://t.co/J2wNkAOxwO

— OK! Magazine USA (@OKMagazine) April 25, 2024

POZRITE TIEŽ AJ: Osobná sekretárka Meghan Markle prelomila mlčanie o MOBBINGU. Prezrádza, aká bola spolupráca s exvojvodkyňou

Je konflikt medzi Meghan Markle a kráľovnou manželkou Camillou umelo živený? Markleovú neodrádzajú neúspechy

Je Meghan Markle naozaj taká znepokojená úspechom podcastu Queen Consort Camilla? Podľa posledných správ je teraz pohltená projektmi, ktoré poslala, a neúspech svojho prvého podcastu už začala premieňať na úspech. Markle nedávno oznámila, že sa pripája k Lemonada Media, kde vytvorí ďalší podcast s úplne iným názvom.

„Som hrdá na to, že sa môžem podeliť o to, že sa pripájam k skvelému tímu Lemonada, aby som pokračovala vo svojej láske k podcastom. Príležitosť podporiť spoločnosť založenú ženou sériou podnetných a veľmi zábavných podcastov je fantastický spôsob, ako začať rok 2024“

– povedala Meghan Markle, cituje ju deadline.com.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ďalší škandál s princom Harrym. Bude deportovaný z USA? Politici tvrdia, že pri žiadosti o víza klamal

Brat vojvodkyne Kate sa zaplietol do toxického sporu. K Middletonovi prichádza polícia

The post Kráľovná Camilla vytrela podlahu s Meghan Markle. Možno si teraz mädlí ruky. Musí to bolieť appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie