Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Krásky nad 60 rokov, ktoré potešia svojim vzhľadom. Toto je ich tajomstvo

15.06.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/helenavondrackovacz/). Aj keď by už mohli pomýšľať na dôchodok, alebo aspoň trochu spomaliť, hviezdy po šesťdesiatke nechcú o oddychu ani počuť. Sú stále profesionálne aktívne, rozdávajú dobrú energiu a usilovne trénujú, tešia sa pôsobivým tvarom a vysnívanými postavami. Tu sú hviezdy po šesťdesiatke a tajomstvá ich dokonalých postáv – […]
Menej ako 1 min. min.

15.06.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/helenavondrackovacz/).

Aj keď by už mohli pomýšľať na dôchodok, alebo aspoň trochu spomaliť, hviezdy po šesťdesiatke nechcú o oddychu ani počuť. Sú stále profesionálne aktívne, rozdávajú dobrú energiu a usilovne trénujú, tešia sa pôsobivým tvarom a vysnívanými postavami. Tu sú hviezdy po šesťdesiatke a tajomstvá ich dokonalých postáv – tieto ženy dokážu motivovať!

Helena Vondráčková pravidelne cvičí.
Foto: instagram.com/helenavondrackovacz/

Jane Seymour

Jane Seymour debutovala na veľkej obrazovke v roku 1969, no popularitu jej priniesla rola v Bondovke Guya Hamiltona z roku 1973 „Žiť a nechať zomrieť“. Na svoj najväčší profesionálny úspech si však herečka musela počkať až do roku 1993. Vtedy si zahrala rolu mladej doktorky z Bostonu, ktorá sa rozhodla presťahovať na Divoký západ, aby si v malom meste otvorila vlastnú prax. Seriál „Doktorka Quinnová“ sa stal cez noc hitom a Seymour si získal srdcia fanúšikov po celom svete.

Odvtedy sa herečka objavila v niekoľkých ďalších filmoch, no pre svojich fanúšikov vždy zostala tou ambicióznou a milou lekárkou z obľúbenej série. V roku 1996 dokonca za túto rolu získala Zlatý glóbus a má na konte aj cenu Emmy.

Jane Seymour je nielen talentovaná herečka, ale aj krásna a pôvabná žena, ktorej krásu a pôsobivú formu obdivujú fanúšikovia z celého sveta. Aké je jej tajomstvo?

Herečka priznáva, že sa snaží viesť zdravý a vyvážený životný štýl, dobre sa stravuje a veľa cvičí. Jane je doslova zamilovaná do pilatesu – tréningu, ktorý nielen tonizuje pokožku a zoštíhľuje telo, ale tiež posilňuje hlboké svaly a pomáha udržiavať ich kondíciu. Ale to nie je všetko! Hviezda „Dr. Quinnová“ robí silový tréning dvakrát týždenne.

„Keď to robím, pozorujem obrovský rozdiel. Každý cvik robím pomaly, čo vedie k únave a celé telo sa mi začne triasť.“

Táto atletická rutina udržuje Jane v pôsobivej forme. Herečka už dávno oslávila šesťdesiatku – tento rok sa dožila 73 rokov a postavu by jej závidela nejedna tínedžerka.

Jane Seymour.
Foto: shutterstock/Tinseltown

Sharon Stone

V nasledujúcich rokoch sa Sharon Stone objavila v takých filmových hitoch ako „Kasíno „, „Rýchlejší ako smrť“ a „Catwoman“. Pravidelne hrala aj v televíznych seriáloch.

Úloha vo filme „Základný inštinkt“ vyniesla herečke meno sexsymbolu, od ktorého sa nikdy nesnažila dištancovať. Neraz priznala, že je herečka, a tak sa o svoj zovňajšok a dobrú postavu musí starať. Ako vysvetlila v rozhovore pre americký magazín Vogue, jej tajomstvo spočíva v zdravom prístupe k fyzickej aktivite a meditácii.

„Ľudia veria, že na to, aby ste vyzerali dobre, musíte každý deň chodiť do posilňovne a dvíhať neuveriteľné váhy.“

povedala.

Sharon Stone prezradila, že sa stále snaží byť veľmi aktívna a robí krátke série cvikov aj na natáčanie. Herečka cvičí s činkami, robí drepy, kliky a planky.

„Keď sedím za stolom, dávam si na ruky záťažové pásy. Boli by ste prekvapení, koľko cvikov dokážete robiť pri sedení za počítačom. Sú to maličkosti, ale naozaj robia rozdiel,“ dodala dnes 66-ročná herečka.

Sharon Stone.
Foto: shutterstock/DFree

POZRITE TIEŽ AJ: Stanka z Ruže pre nevestu odhalila pravdu ich rozchodu s Radkom Urbanyakom

Helena Vondráčková

Helena Vondráčková, aj keď ju netreba asi predstavovať, ale predsa len, je česká speváčka, herečka a televízna moderátorka a milovaná aj na Slovensku. Hviezda vydala niekoľko desiatok albumov, z ktorých väčšina bola ocenená striebornými, zlatými a platinovými platňami. Predaj jej albumov sa odhaduje na takmer 200 miliónov kusov, čo ju radí medzi top svetové hudobné hviezdy!

Helena Vondráčková spieva v mnohých hudobných štýloch a žánroch a vo viacerých jazykoch – česky, anglicky, nemecky, poľsky, rusky, francúzsky, slovensky, taliansky a japonsky a dokonca aj latinsky. Speváčka koncertne precestovala takmer celý svet, nahrala niekoľko stoviek televíznych programov a vydal množstvo hitov.

Vondráčková je nielen ikonou európskej piesne, ale aj krásnou štíhlou ženou, ktorá už dlhé roky teší svojou pôsobivou formou. Aj keď má hviezda už 76 rokov, vyžaruje z nej dobrá energia a postavu by jej mohli závidieť mnohé, oveľa mladšie ženy.

„V lete si každé ráno idem zaplávať do bazéna. A cvičím špeciálne cviky, ktoré mám od fyzioterapeutky, čím si precvičujem celé telo. Veľa energie čerpám aj z jogy. Telo sa nedá oklamať, musím sa oň starať, aby som ho nemala stuhnuté a nemala bolesti.“

– prezradila v rozhovore pre Šarm pred pár rokmi.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Peter Pellegrini dostal list! Napísal ho sám kráľ Karol III.

Cibulková si naozaj užíva! Do Benátok išla súkromným lietadlom!

The post Krásky nad 60 rokov, ktoré potešia svojim vzhľadom. Toto je ich tajomstvo appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie