Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Krejčí při oslavách titulu podepsal dres „Jude Slavie“. Stalo se to ve spěchu, reagoval klub

Fotografii Krejčího s dresem glosoval například sportovní komentátor Luděk Mádl. „Frajer by byl, kdyby tenhle dres podepsat odmítl. Víc k tomu těžko co dodávat,“ uvedl na sociální síti X. K TÉMATU: Pepřák použitý na děti? Sparťani kritizují zásah v Mladé Boleslavi. Rakušan slíbil prověření Mluvčí Kasík pro CNN Prima NEWS zdůraznil, že je nutné celou věc […]
Menej ako 1 min. min.

Fotografii Krejčího s dresem glosoval například sportovní komentátor Luděk Mádl. „Frajer by byl, kdyby tenhle dres podepsat odmítl. Víc k tomu těžko co dodávat,“ uvedl na sociální síti X.

K TÉMATU: Pepřák použitý na děti? Sparťani kritizují zásah v Mladé Boleslavi. Rakušan slíbil prověření

Mluvčí Kasík pro CNN Prima NEWS zdůraznil, že je nutné celou věc vnímat v širším kontextu. „Naši hráči se fotili s řadou fanoušků, podepisovali mnoho klubových předmětů. Byl to velmi rychlý sled událostí. Bavíme se o tom, že jeden hráč podepsal jeden dres,“ podotkl s tím, že klub bude s Krejčím o celé záležitosti ještě mluvit.

Kasík se vyjádřil i k možnosti, zda je možné koupit dres na oficiálním fanshopu fotbalového klubu. „K dispozici je takzvaná customizace, tedy nátisk vlastního čísla a nápisu na objednaný dres. V tuto chvíli nevíme, zda dres pocházel přímo z našeho obchodu. Teoreticky je to možné, ale nemáme k tomu zatím dostatek informací,“ dodal mluvčí a ujistil, že celou záležitost klub nenechá bez povšimnutí.

Heslo „Jude Slavie“, jež je hodnoceno jako antisemitský projev, vyvolává na internetu bouřlivé reakce. Problémové je i číslo 88, jež je spojováno s nacistickým pozdravem „Heil Hitler“.

A co Pastrňák? glosují lidé na sítích

K příspěvku se na síti X vyjádřil i bývalý europoslanec Pavel Telička. „Výjimečně s vámi nesouhlasím. Byl by to úkaz slušného člověka, takto je to hlupák,“ okomentoval Mádlův příspěvek.

Jiní uživatelé však považují číslo na dresu za zbytečně tematizované a odkazují třeba na dres hokejisty Davida Pastrňáka. „Teď jede na mistrovství Pasta, taky má číslo 88. Žádám okamžitě potrestání,“ hodnotil jeden z komentujících s nadsázkou. „A má tam i nápis Jude Slavie?“ odvětil Mádl.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Jak věří českým hokejistům na mistrovství světa legendární Jaromír Jágr? Promluvil i o Pastrňákovi

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie