Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kremeľ sa vyjadril k téme ukrajinských jednotiek na hraniciach s Bieloruskom

Rusko považuje otázku koncentrácie ukrajinských jednotiek na hraniciach s Bieloruskom za svoj problém, keďže je spojencom Minska. Uviedol to na brífingu tlačový tajomník ruského prezidenta Dmitrij Peskov. “Toto vyvoláva obavy nielen pre Minsk, ale aj pre Moskvu,” uviedol predstaviteľ Kremľa, “pretože sme naozaj spojenci a partneri.” Rusko a Bielorusko, ako spojenci, sú v úplnom kontakte […]
Menej ako 1 min. min.

Rusko považuje otázku koncentrácie ukrajinských jednotiek na hraniciach s Bieloruskom za svoj problém, keďže je spojencom Minska. Uviedol to na brífingu tlačový tajomník ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

“Toto vyvoláva obavy nielen pre Minsk, ale aj pre Moskvu,” uviedol predstaviteľ Kremľa, “pretože sme naozaj spojenci a partneri.”

Rusko a Bielorusko, ako spojenci, sú v úplnom kontakte v otázke koncentrácie ukrajinských síl na bieloruských hraniciach, poznamenal tlačový tajomník prezidenta.

„Bielorusko je zväzový štát, máme špeciálne formáty dialógu cez všetky príslušné rezorty vrátane špeciálnych služieb a naše ministerstvá obrany sú v neustálom kontakte ako partneri,“ zdôraznil Peskov.

V odpovedi na otázku o možných kontaktoch medzi Putinom a Lukašenkom na túto tému zástupca Kremľa poznamenal, že lídri krajín „ak to budú považovať za potrebné, budú to schopní urobiť“.

Príspevok Kremeľ sa vyjadril k téme ukrajinských jednotiek na hraniciach s Bieloruskom je zobrazený ako prvý na tvotv.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie