Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kriedu nalámeme a vložíme do chladničky. Vyriešte dva problémy naraz

7.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/aslysun). Ako sa zbaviť nepríjemného zápachu z chladničky? Bohužiaľ, niekedy je ťažké sa mu vyhnúť, ale našťastie existuje jednoduchý spôsob. Nemusíte všetko vyhadzovať z políc a čistiť vnútro. Stačí, ak do chladničky vložíte jednu vec. Ako sa zbaviť nepríjemného zápachu z chladničky? Bohužiaľ, niekedy je ťažké sa mu vyhnúť, […]
Menej ako 1 min. min.

7.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/aslysun).

Ako sa zbaviť nepríjemného zápachu z chladničky? Bohužiaľ, niekedy je ťažké sa mu vyhnúť, ale našťastie existuje jednoduchý spôsob. Nemusíte všetko vyhadzovať z políc a čistiť vnútro. Stačí, ak do chladničky vložíte jednu vec.

Ako sa zbaviť nepríjemného zápachu z chladničky? Bohužiaľ, niekedy je ťažké sa mu vyhnúť, ale našťastie existuje jednoduchý spôsob.
Foto: shutterstock/aslysun

Nepríjemný zápach, ktorý vás zasiahne, keď otvoríte dvere chladničky, sa môže stať každému. Nemusí ísť nevyhnutne o pokazené potraviny vo vnútri, pretože niekedy sú aromatické potraviny také intenzívne, že sa zmiešajú s inými pachmi a vznikne nepríjemný zápach. Ako sa to dá odstrániť? Vyskúšajte tento domáci prostriedok a na zápach zabudnete.

Ako sa zbaviť nepríjemného zápachu v chladničke? Vložte kriedu do nádoby a umiestnite ju na poličku. Zaručený účinok

Chladnička je v každej domácnosti, ale zmes pachov niekedy vedie k nepríjemnej situácii. Namiesto drhnutia celého spotrebiča siahnite po kriede. Znie to neuveriteľne, ale naozaj to funguje.

Kriedu si zvyčajne spájame so školskou tabuľou, ale tentoraz sa nám bude hodiť pri upratovaní. Neobsahuje toxické látky, takže ju môžeme bez obáv používať v blízkosti potravín. Stačí ju rozlomiť na niekoľko kúskov a vložiť do nádoby, potom ju umiestniť do chladničky. Nielenže pohltí nepríjemný zápach, ale pomôže aj zbaviť sa vlhkosti.

Kriedu si zvyčajne spájame so školskou tabuľou, ale tentoraz sa nám bude hodiť pri upratovaní. Neobsahuje toxické látky, takže ju môžeme bez obáv používať v blízkosti potravín. Stačí ju rozlomiť na niekoľko kúskov a vložiť do nádoby, potom ju umiestniť do chladničky.
Foto: shutterstock.com/spacezerocom

Ako odstrániť zápach z chladničky? Môžete použiť kávu. Nepríjemný zápach rýchlo zmizne

Ďalším spôsobom, ako si poradiť so zápachom v chladničke, je kávová usadenina. Pôsobia ako profesionálny pohlcovač zápachu a odstraňujú nepríjemný zápach. Nasypte kávovú usadeninu do misky a umiestnite ju na poličku a už po niekoľkých hodinách pocítite rozdiel. Nezabúdajte však na každodennú výmenu kávovej usadeniny, inak aj ona začne nepríjemne zapáchať. Podobný účinok má aj sypaná káva so škoricou. Nalejte 3 polievkové lyžice kávy do nádoby a pridajte čajovú lyžičku korenia, potom umiestnite na poličku.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Moje spoľahlivé spôsoby, ako sa vysporiadať so zápachom v chladničke. Jeden z nich funguje najlepšie

Priťahuje nepríjemné pachy ako magnet. Vložte do chladničky, nepríjemný zápach zmizne

The post Kriedu nalámeme a vložíme do chladničky. Vyriešte dva problémy naraz appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie