Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kristína Svarinská žije bez alkoholu, prečo prestala piť?

21.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/kristina.svarinska/). Kristína na sociálnych sieťach pred pár mesiacmi oznámila svojim fanúšikom, že poctivo vydržala rok bez kvapky alkoholu. Dnes je to už 20 mesiacov bez alkoholu. Bola to jej osobná výzva. Údajne, obdobie bez alkoholu nebolo vôbec náročné, rada prekonáva výzvy, ale skôr priatelia naokolo sa na večierkoch stále […]
3 min.

21.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/kristina.svarinska/).

Kristína na sociálnych sieťach pred pár mesiacmi oznámila svojim fanúšikom, že poctivo vydržala rok bez kvapky alkoholu. Dnes je to už 20 mesiacov bez alkoholu. Bola to jej osobná výzva. Údajne, obdobie bez alkoholu nebolo vôbec náročné, rada prekonáva výzvy, ale skôr priatelia naokolo sa na večierkoch stále vypytovali, prečo nič nepije.

Kristína Svarinská sekla s alkoholom.
Foto: instagram.com/kristina.svarinska/

Prečo Kristína Svarinská sekla s alkoholom?

Kristína nepriznala pravý dôvod, prečo sa vzdala alkoholu. V každom prípade, chcela zistiť, ako sa žije s čistou hlavou. Na sociálnych sieťach priznala, že sa cíti bez alkoholu lepšie a že sa určite znova nevráti k predchádzajúcemu životnému štýlu plného bujarých večierkov. Triezva myseľ jej vyhovuje viac.

„Bola som jedna veľká párty-girl, ktorá odžúrovala toho dosť. Jednoducho prišiel moment kedy som si povedala, že to tak už necítim, že chcem urobiť zmenu v živote.“

– povedala Kristína Svarinská pre portál diva.sk.

Nikto nevie, čo bolo dôvodom toho, že Kristína úplne skončila s alkoholom. Na spoločenských akciách sa vždy pije alkohol a Kristína ním v minulosti nikdy nepohrdla, teraz však chce žiť úplne iným životným štýlom.

„Pochopila som, že ten život v triezvote, čistej mysli, je príjemnejší. (…) Neznamená to, že si drink nedám niekedy v nejakej blízkej dobe, ale nie je to limitované. Je to vlastne tak, že sa cítim lepšie“

– vysvetlila Kristína.

Kto známy zo šoubiznisu nepije alkohol?

Nielen Kristína prestala piť alkohol, ale aj iné známe osobnosti. Medzi ne patrí napríklad Adela Vinczeová, Kristína Tormová, ale aj rapper Rytmus. Samozrejme, takých známych osobnosti je viac.

POZRITE TIEŽ AJ: Má Andrej Babiš novú priateľku? Čo na to hovorí samotný politik?

Alkohol na Slovensku je úplne všade

Alkohol je úplne bežnou súčasťou Slovenska a Slovákov. Zapíjame všetko: krstiny, svadbu, víkend, narodeniny, alebo len tak bez príčiny. Na oslavách tečie potokom. Niektorí ľudia sa už nevedia ani zabaviť bez alkoholu. Je alkohol naozaj potrebný pre zábavu? Na Slovensku je neúmerná spotreba pri každej príležitosti, ale pije sa aj bez príležitosti.

Suchý február

Na svete je výzva, resp. osvetová kampaň za zdravší život bez alkoholu, do ktorej sa zapája veľa uvedomelých ľudí. Suchý február sa označuje symbolicky za druhý kalendárny mesiac, kedy človek absolútne nevypije ani kvapku alkoholu.

Skúsili by ste to na budúci rok aj vy? Našej obľúbenej herečke, Kristíne Svarinskej, sa to podarilo a už je 20 mesiacov bez alkoholu. Dôvodom však nebol suchý február.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nora Kabrheľová nezaháľa, dôkazom toho je aj jej Instagram

Dominika Cibulková si žije na vysokej nohe, má dokonca aj služobníctvo!

The post Kristína Svarinská žije bez alkoholu, prečo prestala piť? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie